Selectați pagina

Două companii medicale internaționale își cresc veniturile pe piața din România

Două companii medicale internaționale își cresc veniturile pe piața din România

Pe piaţa din România veniturile grupului de servicii medicale Medicover au crescut cu 20% în primele nouă luni ale anului, comparativ cu perioada similară a anului anterior, atingând o valoare totală de 66 milioane euro.

Potrivit Mediafax, România este a treia piaţă ca pondere a veniturilor la nivel de grup, după Polonia şi Germania. Divizia de Servicii Medicale din România (spitalul şi clinicile Medicover) a înregistrat, după primele nouă luni ale anului venituri totale de 26,6 milioane euro, în timp ce Divizia de Servicii de Diagnostic (reţeaua de laboratoare şi centre de recoltare Synevo) a înregistrat venituri totale de 39,4 milioane euro.

Reţeaua de clinici Medicover din România a crescut cu 50% până la 37 de unităţi ca urmare a tranzacţiilor finalizate în primele nouă luni ale anului.

Medicover România dispune de o reţea de 37 de clinici în Bucureşti şi în ţară şi două spitale generaliste în capitală şi în Oradea.

La finalul anului 2017, Synevo România administra o reţea naţională de 16 laboratoare şi 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproape 15 milioane de teste.

 

Sursa foto: news.ro