Selectați pagina

Grădinițele „Lumea Copiilor” și „Parfum de Tei” din Cluj, închise din cauza Coronavirus. În grădinița „Mica Sirenă”, copiii revin în clase după 2 săptămâni de pauză

Grădinițele „Lumea Copiilor” și „Parfum de Tei” din Cluj, închise din cauza Coronavirus. În grădinița „Mica Sirenă”, copiii revin în clase după 2 săptămâni de pauză

Două grădinițe din Cluj se închid, din cauza numărului mare de infectări cu SARS-COV2, atât în rândul copiilor, cât și al cadrelor didactice.

Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Copiilor”, ambele structuri, respectiv Grădinița cu Program Prelungit „Parfum de Tei”, vor avea activitatea suspendată până în 11 martie, respectiv 17 martie.

În grădinița Lumea Copiilor Cluj, au fost confirmați pozitiv 2 copii preșcolari, 4 educatoare și directoarea instituției.

Propunerea de suspendare a activității a fost făcută de Direcția de Sănătate Publică și aprobată, vineri, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

Se aprobă, începând cu data de 08.03.2021, modificarea scenariilor de funcționare pentru unele unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Cluj, conform Anexei nr. 1 care face parte integrantă din hotărâre.

HOTĂRÂREA NR.26 din 5 martie 2021 privind suspendarea activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița Cu Program Prelungit „Parfum De Tei” din municipiul Cluj-Napoca,
județul Cluj

Se aprobă suspendarea, până la data de 17.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița Cu Program Prelungit „Parfum De Tei” (PJ) din municipiul Cluj-Napoca.

HOTĂRÂREA NR.27 din 5 martie 2021 privind suspendarea activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița Cu Program Prelungit „Lumea Copiilor ” din municipiul Cluj-Napoca,
județul Cluj

Se aprobă suspendarea, până la data de 11.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița Cu Program Prelungit „Lumea Copiilor” (PJ) din municipiul Cluj-Napoca.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj

În perioada în care activitatea e suspendată, în grădinițe se va face igienizarea și dezinfectarea spațiilor.

Activitate reluată la Grădinița „Mica Sirenă” Cluj

După două săptămâni de pauză, copiii din grădinița „Mica Sirenă” din Cluj, vor reveni, de luni, în clase.

Activitatea în Grădinița Mica Sirenă a fost suspendată după ce s-au înregistrat cazuri de Coronavirus la mai mult de jumătate din grupele instituției.

Despre autor