Selectați pagina

Dr. Dana-Monica Iancu, reputat medic din Cluj, mesaj către absolvenții UMF: „Fiți oameni, iar în scurt timp veți deveni medici extraordinari!”

Dr. Dana-Monica Iancu, reputat medic din Cluj, mesaj către  absolvenții UMF: „Fiți oameni, iar în scurt timp veți deveni medici extraordinari!”

Dr. Dana-Monica Iancu, un reputat medic din Cluj și cadru universitar al Universității de Medicină și Farmacie Cluj, are un mesaj special pentru absolvenții din acest an ai UMF Cluj: să fie oameni!

„Dragii mei dragi, vă mulțumesc pentru căldura și sufletul curat cu care m-ați primit în mijlocul vostru.În aceste zile toată lumea v-a dorit să fiți medici extraordinari eu, vă doresc ca întâi de toate să fiți OAMENI, să nu uitați de unde ați plecat, cine v-a ajutat și v-a fost alături, să respectați valorile morale, să fiți corecți cu voi înșivă și cu ceilalți, să nu vă vindeți sufletul pentru nimic în lume, aveți doar unul și este cel mai de preț dar primit de la Dumnezeu”, este mesajul medicului Dana Iancu, pentru viitorii medici, cărora le-a fost profesor.”

În mesajul postat pe pagina personală de Facebook, Dr. Dana Iancu i-a asigurat pe foștii săi studenți că îi iubește și le-a mai spus că vor putea fi medici extraordinari, doar dacă nu își pierd latura umană.

„Medici buni sunt mulți, dar, asta nu înseamnă nimic dacă persoana respectivă nu e OM. Eu am credința că voi sunteți și veți continua să fiți OAMENI iar în scurt timp veți deveni și MEDICI EXTRAORDINARI. Vă iubesc din tot sufletul!!!💝”, și-a încheiat Dr. Dana Iancu mesajul către absolvenții UMF Cluj

Dr. Dana Iancu deține o premieră chirurgicală mondială

Dr. Dana Iancu este medic specialist chirurgie generală în cadrul Institutului Regional de Hepatologie „Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, este conferențiar universitar în cadrul UMF Cluj și doctor în Științe Medicale din anul 2011. Dr. Dana Iancu are multiple stagii de perfecționare și cursuri în străinătate, este medic cu supraspecializări în laparoscopie, a participat la numeroase congrese naționale și internaționale și este coautoare a mai multor cărți.

De asemenea deține, împreună cu echipa chirurgicală din care face parte, 2 premiere chirurgicale naționale și a introdus o premieră mondială: pseudochisto-gastroanastomoza realizată laparoscopic.

Dr. Dana Iancu
Dr. Dana Iancu, medic specialist chirurgie generală

VEZI ȘI: DINȚI SALVAȚI CU AJUTORUL MICROSCOPULUI.DR. RADU BULAT, MEDIC ENDODONT, DESPRE ROLUL TEHNOLOGIEI ÎN CABINETELE DENTARE – VIDEO