Selectați pagina

Un echipaj SMURD Cluj, implicat într-un accident. Ambulanţa a lovit un biciclist

Un echipaj SMURD Cluj, implicat într-un accident. Ambulanţa a lovit un biciclist

Un echipaj SMURD din judeţul Cluj a fost implicat într-un accident rutier, în a doua zi din an. Ambulanţa care avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune a accidentat un biciclist în localitatea Aghireşu Fabrici din judeţul Cluj. Bărbatul a ajuns la spital.

În cursul zilei de 2 ianuarie, în jurul orei 11:44, echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu a fost implicat într-un accident rutier. Mai exact, în timp ce se deplasa spre un caz medical, având semnalele acustice și luminoase pornite, ambulanța a accidentat un biciclist pe strada principală din localitatea Aghireșu Fabrici. Biciclistul în vârstă de 77 de ani a fost preluat de o ambulanță SAJ și transportat la spital, potrivit ISU Cluj.

Până la sosirea ambulanței SAJ, paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor calificat. În urma evaluărilor medicale, s-a constatat faptul că acesta avea mai multe traumatisme. Ulterior, pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. În prezent starea victimei este stabilă.

Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt cercetate de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Cluj va deschide o anchetă.

Despre autor