Selectați pagina

Elementum, festivalul familiei, s-a reprogramat pentru anul viitor. Organizatori: „În 2021 vom avea mini ediții de week-end”

Elementum, festivalul familiei, s-a reprogramat pentru anul viitor. Organizatori: „În 2021 vom avea mini ediții de week-end”

Elementum, festival în ritmul familiei, nu se va organiza în acest an, în formatul deja consacrat. Organizatorii anunță că siguranța și sănătatea sunt mai importante, așa că pregătesc deja ediția de anul viitor, programată în perioada 17 – 19 iunie 2022.

„După principiul ”omul Elementum își face iarna planuri, și vara…le modifică”, dar și pe ideea ”una caldă, alta rece”, vă anunțăm că planurile noastre pentru vara viitoare sunt cât se poate de clare și am început deja să lucrăm la ele: ediția 2022 a Festivalului Elementum – în ritmul familiei va avea loc între 17 și 19 iunie, la Luncani. În paralel, ne pregătim, sub rezerva modificărilor de ultim moment din cauze pandemice, pentru alte câteva mini evenimente, de weekend, pe care sperăm să vi le oferim în mai multe locații până în toamnă. Cu aceste preocupări în minte, așadar cu mult mai multă speranță și hotărâre pentru viitor decât anul trecut pe vremea aceasta, dar nu cu mai puțină tristețe, vă anunțăm că ediția 2021 a Elementum NU va mai avea loc.”

au anun’at organizatorii Festivalului pentru familii, Elementum

CUM A FOST LA ELEMENTUM, FESTIVALUL PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE. CONECTAREA PĂRINTE – COPIL A FOST STAREA DE BAZĂ A EVENIMENTULUI

Cei care și-au achiziționat bilete pentru ediția de vara trecută, anulată tot din cauza pandemiei, pot să își recupereze contravaloarea biletelor. Trebuie doar să anunțe acest lucru printr-un e-mail pe adresa contact@elementum.ro

Reprezentanții Elementum recomandă, însă, familiile să își păstreze biletele pentru ediția din 2022, care este deja în pregătiri.

La prima sa ediție, în 21-23 iunie 2019, ELEMENTUM, festival ”în ritmul familiei”, desfășurat la Luncani, în județul Cluj, s-a bucurat de prezența a peste 3.000 de persoane.