Selectați pagina

Emil Boc amenință că îl dă în judecată pe denunțătorul lui Lucan, deputatul Emanuel Ungureanu. Ce răspunde Ungureanu

Emil Boc amenință că îl dă în judecată pe denunțătorul lui Lucan, deputatul Emanuel Ungureanu. Ce răspunde Ungureanu

Primarul Clujului, Emil Boc, susține că îl va da în judecată pe deputatul Emanuel Ungureanu – denunțătorul lui Mihai Lucan – dacă acesta va mai continua să afirme în spațiul public că el, ca primar, l-ar fi ajutat pe Lucan să comită ilegalități. Boc a punctat că până acum nu a dat pe nimeni în judecată

„Nu am dat în judecată pe nimeni până acum. Am considerat că sunt persoană publică, să îmi văd de treburile mele administrative, nu e treaba mea să dau în judecată pe unul și pe altul. Dar lucrurile nu le voi lăsa să scape de sub control. Nu am nimic de ascuns, ce am în guşă şi în căpuşă, cum se spune pe la noi prin Ardeal. Nu am ştiut şi nu mi-a cerut sprijin (n.r. – dr. Lucan) pentru un dosar. (…) Toate au o limită şi un punct, dar sunt pe punctul de a lua altă decizie. Dacă domnul Ungureanu va continua, îl voi acţiona în judecată. Nu am încălcat legea”, a spus Boc la ieşirea de la DIICOT.

Emanuel Ungureanu a reacționat pe pagina sa personală de Facebook, după declarațiile făcute de Emil Boc.

„Ieri a făcut plângere penală împotriva mea fostul lui consilier pe probleme de sănătate, Mihai Lukfurt (n.red. Mihai Lucan). Cine se aseamănă, se adună. Am avut o zi grea și lungă. Mesajul meu pentru domnul Boc este sper, limpede. Nu mi-e frică, nu pot fi intimidat. Îmi fac datoria față de bolnavii jecmăniți de Lucan și vorbesc despre suferința lor în public și în fața procurorilor anti-mafia.Nu mă voi opri.Lucan nu a fost singur, a fost sprijinit de mai multe tentacule, una dintre ele sunteți dumneavoastră. V-am rugat să vă cereți iertare, nu ați avut tăria de caracter…”, a scris Emanuel Ungureanu după câteva ore de la declarația lui Boc că îl va da în judecată pentru calomnie.

Ungureanu a postat pe pagina sa de socializare și 2 documente despre care susține că ar fi dovada clară că Emil Boc l-ar fi ajutat pe Mihai Lucan să se îmbogățească pe spinarea bolnavilor.

„Atașez din nou, de data asta în original, doar două documente dintr-un șir lung de dovezi care arată negru pe alb faptul că, fără ajutorul dumneavoastră și al consilierilor locali din anul 2006, Lukfurt nu ar fi putut să devină uzina de bani care a delapidat Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj. Vă doresc sănătate, domnule Boc și decență, este important să nu vorbiți măcar câteva zile în apărarea lui Lucan din milă față de sutele de bolnavi jecmăniți și batjocoriți de acest individ cu care v-ați asociat atâția ani!”, ;i-a încheiat Emanuel Ungureanu mesajul pentru Emil Boc.

SURSA FOTO: MEDIAFAX