Selectați pagina

Emil Boc, audiat 5 ore la DIICOT în dosarul Lucan. Boc: Am avut 2 intervenții la Mihai Lucan

Emil Boc, audiat 5 ore la DIICOT în dosarul Lucan. Boc: Am avut 2 intervenții la Mihai Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost audiat, miercuri, la DIICOT, ca martor în dosarul Lucan, timp de 5 ore. La ieșirea din sediul DIICOT, Boc a declarat presei că niciuna dintre hotărârile de Consiliu Local care au legătură cu clinica lui Lucan – LukMed – adoptate în timpul mandatelor sale, nu sunt înafara cadrului legal.

”La Cluj, vreau să fie foarte clar, toţi investitorii, inclusiv Lukmed, dacă au cadru legal, sunt sprijiniţi, dacă nu au, nu sunt”, a spus Emil Boc după audieri

Edilul a mai spus că el este singurul din familie cu „pietre la purtător” și a avut 2 intervenții la nivelul rinichilor, efectuate de Mihai Lucan.

„În 2005 am avut o intervenție la Institutul de Urologie și Transplant Renal, iar în 2015 am mai avut o intervenție la clinica privată, pe care am plătit-o. Am achitat o 1500 de lei. Chitanța, din păcate nu o mai am. Țin minte că era seara, între 20:00 și 21:00, eram îmbrăcat chiar cu haina asta, pe care am dus-o apoi la curățătorie și s-a rătăcit chitanța”, a explicat Emil Boc.

Mihai Lucan este cercetat de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional organizat și delapidarea ICUTR Cluj

SURSA FOTO: Mediafax, Alexandru Dobre