Selectați pagina

Emil Boc despre acuzațiile care i se aduc în dosarul medicului Lucan: Nu am beneficiat de tratament preferențial

Emil Boc despre acuzațiile care i se aduc în dosarul medicului Lucan: Nu am beneficiat de tratament preferențial
Emil Boc susține că nu a făcut avut parte de tratament preferențial din partea medicului Mihai Lucan și că contractul de cesiune pentru clinica privată a chirurgului este făcut înainte de mandatul său.
Contractul de concesiune pentru realizarea Clinicii Lukmed, care stabilea pretul si suprafata de teren,  a fost aprobat de catre Consiliul Local in timpul mandatului dlui primar Funar, in 2004. In timpul mandatului meu, Consiliul Local a detaliat  prin Hotarari de Consiliu precizarile din contractul de concesiune stabilite inainte ca eu sa fiu primar, a declarat Emil Boc.
Edilul a precizat ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan.
Nu am beneficiat de niciun fel de tratament preferential din partea domnului Lucan, am avut scurte interventii medicale, care  nu au necesitat internare,  atat la Clinica de stat cat si la clinica privata. In conditiile in  care actul medical se putea realiza in Cluj-Napoca am considerat firesc sa am interventia medicala acasa si nu in strainatate, a adaugat primarul municipiului Cluj-Napoca.
Emanuel Ungureanu a declarat în fața procurorilor DIICOT că dosarul care îl vizează pe Mihai Lucan sunt implicați și Emil Boc, Gheorghe Funar și Florian Bodog, ministrul Sănătății.
A fost ajutat de Emil Boc. Nu făcea Lukmed fără domnul Boc, care a fost operat şi la stat şi la privat. (…) Credeţi că există vreo chitanţă în acest sens? Boc l-a numit consilier personal pe doctorul Lucan. Văzând ce personaj malefic este Lucan, mă întreb ce l-a învăţat pe domnul Boc. Am făcut o sesizare să fie anchetat domnul Boc, domnul Funar , a declarat deputatul USR, Emanuel Ungureanu, la sediul DIICOT.

Despre autor