Selectați pagina

Emil Boc despre relația cu Lucan: Am plătit toate intervențiile

Emil Boc despre relația cu Lucan: Am plătit toate intervențiile

Emil Boc, primarul Clujului, a fost si el acuzat ca ar avea legatura cu dosarul deschis de DIICOT, pe numele medicului Mihai Lucan.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, principalul denunţător în ceea ce îl priveşte pe Lucan, a povestit despre relaţia foarte apriopiată dintre Emil Boc şi medic, primarul Clujului beneficiind de tratament preferinţial la clinicile lui Lucan, iar în schimb oferind mai multe privilegii, potrivit b1.ro.

Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii „Dosar de Politician”, Emil Boc a precizat că nu a primit nicio citaţie pentru a fi audiat la DIICOT şi că nu înţelege de ce se insistă pe acest subiect deşi a negat informaţiile făcute publice de Emanuel Ungureanu.

Am avut o colică renală în 2006, dacă nu mă înşel, după două scurte intervenţii fără internare când am avut un început de piatră la rinichi. Nu am avut niciun fel de intervenţii în sensul larg al cuvântului. Şi la institutul de stat şi la institul privat le-am achitat. În 2015 de exemplu am plătit 1500 de lei, păcat că nu am chitanţa că n-am ţinut-o şi tot o caut de două zile.
N-am nicio legătură cu centrul de imagistică, cred că a fost înainte să fiu eu primar. Ce ştiu eu şi ce am documente, că a fost în timpul mandatului Funar, e o decizie corectă de Consiliul Local, din punctul meu de vedere, unde s-a propus asocierea dintre primărie şi firma Lukmed pentru realizarea unei clinici, a explica Boc.

sursa foto: ziardecluj

Despre autor