Selectați pagina

Familia își ia mâna de pe Luca, băiatul omorât în bătaie de mamă, și după moarte. O Asociație se ocupă de înmormântarea băiatului

Familia își ia mâna de pe Luca, băiatul omorât în bătaie de mamă, și după moarte. O Asociație se ocupă de înmormântarea băiatului
Micuțul Luca, băiatul de 9 ani, omorât în bătaie de propria mamă, este lăsat de izbeliște de familie, chiar și după decesul extrem de violent. De funeralii se va ocupa Asociația Misionarii lui Padre Pio, același ONG care i-a oferit sprijin lui Luca și fraților săi în ultimul an.
Dacă doriți să ajutați ca micul Luca să aibă parte de o înmormântare creștinească, puteți dona orice sumă de bani doriți. Sau puteți să duceți în amintirea lui o candelă și o lumânare, marți, la sediul Centrului Sollievo din Cluj-Napoca.
luca
Redăm integram mesajul conducerii Asociației „Misionarii lui Padre Pio”:
„În această seară, de comun acord cu tatăl biologic al copiilor și cu familia mamei, am decis că asociația noastră să se ocupe de toate formalitățile necesare cu înhumarea și implicit să suportăm toate costurile aferente acesteia.
Detalii despre ziua, ora și locul înmormântării vom oferi în cursul zilei de mâine! (n.red. marți)
Cei care doriți să ne sprijiniți într-un fel sau altul, pentru a oferi micuțului o înmormântare creștinească, așa cum se cuvine, puteți oferi orice donație în contul asociației, cu mențiunea ” pentru Luca” sau direct la sediul nostru, unde și pe parcursul zilei de mâine cei doritori pot veni să aducă o floare și candelă, iar începând cu ora 19 să fim împreună la slujba parastasului !
Va mulțumim tuturor pentru mulțimea copleșitoare de mesaje de condoleanțe, pentru gândurile bune și pentru rugăciunile dumneavoastră ! Bunul Dumnezeu să va răsplătească !”
Sursa foto: shutterstock.com