Selectați pagina

Festivalul Silvoiței 2022, un eveniment care promovează naturalul și grija pentru sănătate

Festivalul Silvoiței 2022, un eveniment care promovează naturalul și grija pentru sănătate

La câțiva kilometri de cosmopolitul Cluj-Napoca, printre dealuri care prind încet, încet culori arămii de toamnă și printre livezi de pruni cu crengile doldora de fructe parfumate, se fac pregătiri pentru cea de a patra ediție a Festivalului Silvoiței. Festivalul Silvoiței are loc în acest an în 17 – 18 septembrie, la Vultureni și este unul dintre puținele evenimente din România care promovează un stil de viață sănătos, pune accent pe elemente naturale. În plus îndeamnă participanții să aibă grijă de sănătate.

Festivalul care pune accent pe natural

Festivalul Silvoiței 2022 are loc în aer liber, iar primul beneficiu pentru sănătate îl reprezintă aerul curat și nepoluat, de la țară. Organizatorii spun că pentru distracția copiilor, se pune accent pe materiale naturale, iar toate activitățile pentru cei mici sunt gratuite.

„Festivalul Silvoiței aduce două zile de neuitat în armonie cu natura pentru întreaga familie. Un timp unde puteți experimenta bucuria și aventura vieții de la sat împreună cu cei dragi. Vă așteptăm cu silvoiță, mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă. Hai cu copiii – Oferă-le cadou o zi în care nu trebuie să stea cu nasul în telefon! Joacă cu animale, drumuri cu căruță, alergare pe baloți de fân, ateliere creative: niciun copil nu se va plictisi la Vultureni!”, transmit organizatorii Festivalului Silvoiței.

Activități ce pot fi făcute la Festivalul Silvoiței 2022

  • concursuri, activități & jocuri pentru copii
  • ateliere creative
  • plimbări cu tractorașul & drumeții ghidate
  • mâncare tradițională delicioasă
  • povești și discuții cu cei dragi

Bilete online la prețuri mai mici

Organizatorii îi încurajează pe cei care vor să participe la Festivalul Silvoiței să își achiziționeze biletele online. Astăzi, inclusiv, biletele pot fi achiziționate la preț de early bird.

Ne dorim ca la această ediție majoritatea biletelor să fie achiziționate online și de aceea am pregătit avantaje suplimentare pentru cei care își rezervă biletul din timp online.

„De reținut faptul că locația evenimentului are o capacitate limitată, iar pentru a ne putea bucura de festival vom limita numărul de bilete vândute. Pentru a te asigura că ai un loc rezervat pentru tine și familia ta, te încurajăm să achiziționezi biletele online înainte de 16 Septembrie 2022, în acest fel beneficiezi de cel mai bun preț și cele mai mari avantaje, iar noi ne vom asigura că vei avea un loc de parcare la festival și cea mai faină experiență la toate activitățile incluse”, mai transmit organizatorii evenimentului.

Bilete:


Până în 15 August
Adulti – 35 ron/zi | 60 ron/ambele zile
Seniori și Copii peste 7 ani – 15 ron/zi | 25 ron/ambele zile

Bilete Super-Online
În perioada 16 August – 15 Septembrie
Adulți – 45 ron/zi | 75 ron/ambele zile
Seniori și Copii peste 7 ani – 25 ron/zi | 40 ron/ambele zile

Bilet Avantaj Online – în măsura locurilor disponibile.
Atenție! Există riscul ca această optiune să fie sold out în timpul evenimentului. Pentru a vă asigura accesul la eveniment vă încurajăm să va achiziționați biletele înainte de 16 Septembrie.
16 – 18 Septembrie
Adulți – 60 ron/zi | 100 ron/ambele zile
Seniori și Copii peste 7 ani – 30 ron/zi | 50 ron/ambele zile

Biletele online se achiziționează de AICI

Bilete Cash
La intrare cu plată cash în 17-18 Septembrie 10.00-16.00
Atenție! Există riscul ca aceste bilete să nu fie disponibile, datorită atingerii numărului maxim de participanți prezenți .Pentru a vă asigura accesul la eveniment vă încurajăm să va rezervați biletele înainte de 16 Septembrie.
Adulți – 70 ron/zi | 120 ron/ambele zile
Seniori și Copii peste 7 ani – 35 ron/zi | 60 ron/ambele zile
Copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate!

Un bilet este valabil pentru o intrare la festival în ziua pentru care a fost achiziționat, cu excepția abonamentelor care sunt valabile pentru o intrare în ambele zile.

Seniori sunt considerați persoanele peste 65 ani care sunt pensionari sau nu realizează venituri.

ȘtiriMed este partener media al Festivalului Silvoiței.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST LA FESTIVALUL SILVOIȚEI, EVENIMENTUL CARE A PUS ACCENT PE SĂNĂTATE, SIMPLITATE, CREATIVITATE. APROAPE 5.000 DE ADULȚI ȘI COPII AU EXPERIMENTAT VIAȚA LA ȚARĂ ÎN MOD DISTRACTIV