Selectați pagina

Florile reduc stresul şi anxietatea. Ce plante recomandă specialiştii

Florile reduc stresul şi anxietatea. Ce plante recomandă specialiştii

Florile vă ajută să reduceţi nivelul stresului şi să atenuati anxietatea, spun specialiştii. Aşa că dincolo de bucuria pe care o produc pot să aibă şi efect benefic pentru sănătate.

Chiar dacă florile sunt oferite doar la ocazii speciale, ele ar trebui să fie prezente în viața noastră în fiecare zi, deoarece nimic nu ne binedispune mai bine decât un buchet de flori proaspete. De asemenea, ele ne ajută la reducerea stresului și a anxietății, a declarat pentru StiriMed, Loredana Zorilescu, specialist Păpădie Events.

flori papadie
Primăvara în cutie Păpădie Events/ Sursa foto: Păpădie Events

Cel mai indicat ar fi să aveţi buchete în dormitor şi puteţi alege dintr-o gamă variată de aranjamente AICI. Iar o zi stresantă se poate încheia cu o baie din care nu ar trebui să lipsească florile.

Un buchet de flori sau o plantă cu flori așezate în dormitor ne pot face ziua mai frumoasă, încărcându-ne de energie pozitivă. Să vezi florile imediat ce te trezești este cel mai bun mod de a-ți începe ziua. Băile cu petale de trandafiri au un efect de relaxare asupra psihicului și pot fi cel mai frumos și colorat mod de a încheia zi stresantă, a completat Loredana Zorilescu.

Iar dacă preferaţi florile în ghiveci că vă bucuraţi cât mai mult de efectele lor puteţi alege iasomie, lavanda şi passiflora spun specialiştii. Ele pot fi comandate şi livrate imediat acasă de AICI.

Alte plante care sunt potrivite pentru reducerea anxietății, obținerea calmului și a echilibrului și care nu ar trebui să lipsească din nicio casă sunt: iasomia, lavanda și passiflora (floarea pasiunii), a spus Loredana Zorilescu.

CITEŞTE ŞI: FLORILE SE ALEG ÎN FUNCŢIE DE RELAŢIE. AFLĂ CUM POŢI ALEGE BUCHETUL PERFECT

Despre autor