Selectați pagina

Florile se aleg în funcţie de relaţie. Află cum poţi alege buchetul perfect

Florile se aleg în funcţie de relaţie. Află cum poţi alege buchetul perfect

Luna martie este perioada în care cumpărăm poate cele mai multe flori. Fie că vrem să facem o bucurie persoanei iubite, unei colege sau mamei, cel mai des, alegem flori la început de primăvară. Specialiştii ne recomandă însă să fim atenţi ce fel de flori cumpărăm în funcţie de relaţie.

Alegerea florilor depinde mult de relaţia pe care o avem cu persoana căreia i le oferim. Dacă este vorba despre iubită sau soţie atunci trandafirii sunt mereu o alegere potrivită. De preferinţă cei roşii, a spus Loredana Zorilescu, specialist Păpădie Events.

trandafiri

Iar pentru că luna martie, e şi luna mamei ar trebui să ţinem cont că e fiinţa care merită cele mai frumoase flori.

Iar pentru a-i dărui flori mamei nu e nevoie de o ocazie specială şi cu siguranţă găsiţi un buchet special AICI. Buchetul va fi livrat la uşa mamei în cel mai scurt timp şi va fi o surpriză neaşteptată.

Şi mamei îi putem oferi trandafiri, dar aici este bine să alegem albi sau galbeni. Asta pentru că se asociază mai bine cu vârsta, a subliniat Loredana Zorilescu, de la Păpădie Events.

trandafiri inalti
Buchete de flori înalte de 170cm/ Sursa foto: Păpădie Events

CITEŞTE ŞI: CADOU INEDIAT DE 8 MARTIE. CÂTEVA STILISTE DIN CLUJ AU TRANSFORMAT CENTRUL DE ADĂPOST AL PRIMĂRIEI ÎN SALON DE FRUMUSEȚE

PENTRU CINE PUTEM ALEGE FLORI EXOTICE SAU BUCHETE DE PRIMĂVARĂ

Şi dacă trandafirii sunt alegere perfectă pentru persoanele iubite, nici celelalte flori nu trebuie excluse. Le putem combina în buchete vesele de primăvară sau ne putem juca cu diverse culori. Asta şi în funcţie de efectul pe care vrem să îl obţinem.

Dacă oferim flori unei femei cu care avem o relaţie strict profesională este bine să alegem crini, irişi sau flori exotice. Florile de sezon sunt cele mai potrivite pentru un cadou perfect. Dacă femeia căreia i le oferiţi este tânără şi o fire veselă, atunci un buchet colorat de flori de primăvară. De exemplu, lalele, frezii, iriși, zambile este o alegere perfectă. Dacă persoana este mai sobră atunci lalelele sunt cea mai bună alegere, iar buchetul să fie de preferinţă dintr-o singură culoare, a completat Loredana Zorilescu.

lalale

Dacă vreţi să comandaţi flori puteţi apela cu încredere la Florăriile Păpădie sau online puteţi comanda de AICI. Buchetele vor ajunge în cel mai scurt timp la persoana pe care vreţi să o surprindeţi.

CITEŞTE ŞI: CADOU DE MARTIE PENTRU FEMEILE DE AFACERI DIN TRANSILVANIA. VOR FI REPREZENTATE ÎN CONAF CLUJ, FILIALĂ CONDUSĂ DE 3 ANTREPRENOARE DIN CLUJ

Despre autor