Selectați pagina

FOTO. Centrul de Evaluare COVID din Cluj se închide. Peste 600 de pacienţi au fost îngrijiţi AICI

FOTO. Centrul de Evaluare COVID din Cluj se închide. Peste 600 de pacienţi au fost îngrijiţi AICI

Centrul de Evaluare COVID din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj se închide de luni, 9 mai. Timp de 3 luni şi jumătate în acest centru au primit îngrijiri peste 600 de pacienţii cu Covid-19.

centru ev 5
Peste 600 de pacienţi cu COVID au fost evaluaţi

După trei luni și jumătate de activitate neîntreruptă, Centrul de Evaluare COVID din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj își încetează activitatea, începând cu 9 mai 2022, ca o consecință a scăderii numărului de persoane infectate. Din 25 ianuarie 2022 până în prezent, în cadrul centrului au fost evaluați și au primit îngrijiri de specialitate un număr de 664 de pacienți confirmați COVID, cu forme ușoare ale bolii, precizează reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj.

centru ev 3
Centrul de Evaluare COVID Cluj

Alături de medicul coordonator – Dr. Mihaela Mocan și un nucleu permanent de 7 persoane (medici, asistente medicale, tehnicieni de radiologie și o infirmieră), în centru și-au desfășurat activitatea prin rotație alți 7 medici specialiști și 15 medici rezidenți.

centru ev 1
Echipa de la Centrul de Evaluare COVID a fost condusă de dr. Mihaela Mocan

CITEŞTE ŞI DR. MIHAELA MOCAN, MEDICUL CARE VA COORDONA PRIMUL CENTRU PENTRU PACIENŢI COVID, DIN CLUJ-NAPOCA: „SPERĂM SĂ LUĂM DIN PRESIUNEA DE PE SECȚIILE COVID. PENTRU CĂ PACIENŢII CRONICI AU DE SUFERIT ENORM”

Despre autor