Selectați pagina

FOTO – Gasca Zurli a umplut Sala Polivalentă din Cluj. Mii de copii și părinți au asistat la spectacolul creat de Mirela Retegan

FOTO – Gasca Zurli a umplut Sala Polivalentă din Cluj. Mii de copii și părinți au asistat la spectacolul creat de Mirela Retegan

Gașca Zurli a adunat, joi seara, mii de copii și părinți în Sala Polivalentă din Cluj. Nici la Campionatul European de Baschet (n.red. găzduit de Sala Polivalentă în luna august a acestui an) nu au fost atâția spectatori în Sala Polivalentă. Așa că, Gașca Zurli a decretat: acesta a fost cel mai mare spectacol din istoria găștii.

Copii și părinți deopotrivă au cântat și au dansat împreună cu personajele din Gașcă, cele mai iubite cântece ale copilărie. Hai la masă! este cel mai nou spectacol marca Zurli, scris de Mirela Retegan. O producție care aduce pe scenă personaje noi – Bucătărașul Zurli, aliatul părinților în bucătărie, cel care prin magia lui reușește să redea celor mici pofta de mâncare, și ajutorul său – Lulu.

„”Hai la masă!” este un spectacol nou, savuros, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă. Spectacolul jucat la Cluj Napoca este al doilea din seria celor incluse în turneul național pe care cea mai iubită trupă pentru copii, din România, l-a planificat pentru toamna acestui an. 13 orașe din țară figurează pe harta turneului Hai la masă!”, se arată într-un comunicat de presă trimis după concertul susținut de Gașca Zurli la Cluj-Napoca.

Zurli este cea mai mare companie privată de animație pentru copii, din România. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Palatului, 5.000 de spectatori, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

Gașca Zurli deține un adevarat record la bilete vândute – în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.