Selectați pagina

FOTO. Trei pacienţi ucrainieni au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj

FOTO. Trei pacienţi ucrainieni au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj

Caţiva pacienţi ucrainieni care au avut nevoie de asistenţă medicală au fost trataţi, în aceste zile, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj. Medicii oferă consultaţii, iar cazurile grave transferate din Ucraina sunt rezolvate inclusiv chirurgical. Trei persoane sunt internate în spital.

Solidaritatea umană este foarte importantă în aceste zile în care semenii noștrii aflați foarte aproape suferă din cauza războiului. Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca s-a alăturat efortului general de a asigura asistență medicală refugiaților ucrainieni. La această oră, 3 persoane refugiate au beneficiat de asistență medicală de urgență și sunt internate în secțiile clinice ale spitalului, spun reprezentaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj.

ucraina spital 3
Pacienţii ucrainieni au parte de asistenţă medicală

Există refugiați care ajung la spitalul nostru cu afecțiuni grave fiind transferați direct din spitale de peste granița, ca urmare a faptului că activitatea spitalelor ucrainiene este grav afectată de acțiunile militare. Olena, pacientă în varstă de 40 ani din regiunea Transcarpatia, a ajuns la spital cu o afecțiune neurochirurgicală foarte gravă. După efectuarea unor investigații suplimentare, ea va fi operată în regim de urgență de o echipă a Clinicii de Neurochirurgie, au mai precizat reprezentanţii SCJUC.

ucraina spital 2
Pacienţii ucrainieni au beneficiat de tratament

Despre autor