Selectați pagina

Pandemia trimite frumusețea în online. Campionatul Internațional de Machiaj Alternativ 2021 va fi o ediție virtuală

Pandemia trimite frumusețea în online. Campionatul Internațional de Machiaj Alternativ 2021 va fi o ediție virtuală

Pandemia trimite și frumusețea în online. Campionatul Internațioal de Machiaj Alternativ – M.U.A Championship 2021 se va desfășura online, pentru al doilea an consecutiv.

Organizatorii transmit, însă, că în ciuda restricțiilor, profesionalismul rămâne la nivel ridicat

„În acest an, din cauza perioadei actuale, campionatul se va desfășura online, deschis tuturor celor ce vor să încerce și sa își testeze abilitățile la un astfel de eveniment. Vor fi două categorii: începători și profesioniști, iar temele vor fi două, inspirate de contextual actual și de dorinta de întoarcere la echilibrul autentic, iar una dintre competiții va avea și o semifinală live, cu posibilitatea de a interacționa direct cu juriul de excepție din acest an. Ne bucurăm de prezența pe Andreea Lavinia Pop (Pop Makeup Academy – Roma) care ne insoteste inca de la prima ediție din 2019, alaturi de, Ekaterina Poimtseva (Arts Secrets Beauty Space-Rep. Moldova) și Ambra Fiato (Officina Creativa-Genova) . Păstrăm tradiția și, astfel, vom avea și în acest an o serie de live-uri demonstrative, oferite de nume sonore din lumea makeup-ului, la care vor avea acces toți participanții, a declarat, Teodora-Roxana Cioancă, organizatorul Alternativ M.U.A. Championship.

WhatsApp Image 2021 11 03 at 12.47.37
Juriul Campionatului International de Machiaj Alternativ 2021

Înscrierile pentru ediția din acest an al Campionatului se închid în 12 noiembrie, iar câștigătorii primei competiții, cât și semifinaliștii, vor fi anunțați în 14 noiembrie.

Organizatorii evenimentului transmit că lucrările vor fi jurizate în mod anonim, iar concurenții vor putea interacționa live cu juriul, în finală.

Campionatul Internațional de Make-Up Alternativ este un proiect îndrăzneț, care a fost organizat pentru prima dată în România, în urmă cu doi ani, Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: CUM DEVINE CLUJUL CAPITALA MACHIAJULUI. PRIMUL CAMPIONAT INTERNATIONAL DE MAKEUP ALTERNATIV ARE LOC ÎN NOIEMBRIE ÎN ROMÂNIA