Selectați pagina

Fum la Clinica de Psihiatrie din Cluj. Un pacient a dat foc unor hârtii

Fum la Clinica de Psihiatrie din Cluj. Un pacient a dat foc unor hârtii

Alertă la Clinica de Psihiatrie din Cluj. Pe holul unităţii medicale s-a simţit miros de fum după ce un pacient a dat foc unor hârtii. La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri.

În cursul nopții trecute, am fost anunțați prin 112 că se simte miros de fum pe hol la Clinica de Psihiatrie, a Spitalului Clinic Județean de Urgență, de pe strada Victor Babeș din municipiul Cluj-Napoca, potrivit ISU Cluj.

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au constatat că a fost vorba despre câteva hârtii aprinse într-o noptieră de unul dintre pacienți și care au fost stinse de către personalul medical până la sosirea pompierilor.


De asemenea, trei pacienti din salonul respectiv au fost mutați într-un alt salon. Nu s-a impus evacuarea/relocarea altor pacienti. A fost deteriorată noptiera de unde s-a dat foc.


Un membru al personalului medical, care acuza dureri la un picior, după ce a alunecat, a primit asistență de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


Echipajele s-au retras la subunitate fără a fi necesară intervenția acestora.

Despre autor