Selectați pagina

Gasca Zurli a făcut show la Cluj. Mii de copii și părinți au intrat în „Lumea lui multumesc” – FOTO

Gasca Zurli a făcut show la Cluj. Mii de copii și părinți au intrat în „Lumea lui multumesc” – FOTO

Gasca Zurli a făcut show, sâmbătă seara, la Cluj, în cadrul celui de al doilea spectacol din cadrul turneului național „Lumea lui Multumesc”. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost plină de copii și părinți, care au fredonat împreună cu personajele de pe scenă, atât piesele consacrate, cât și pe cele mai noi.

Spectacolul „Lumea lui Multumesc” spune povestea celui mai nou personaj intrat în Gașcă, Super Eroul Mulțumesc. El este personajul central, în jurul căruia se construiește, cu grijă, una dintre cele mai frumoase povești despre prietenie.

Spectacolele semnate Mirela Retezan și Gasca Zurli sunt, mai degrabă, lecții pentru părinți și copii. Așa cum în cadrul spectacolelor „Hai la masă”, Gasca promova un stil de viață sănătos, prin spectacolele din turneul actual, simpaticii prieteni Zurli promovează valorile prieteniei și puterea cuvântului „mulțumesc”.

„A fost mi-nu-nat. Ne bucurăm tare mult că a venit atâta lume. Inițial ne-am ferit de spațiile mari, pentru că ne era frică să nu cântăm într-o sală goală. Anul trecut veneam și țineam spectacole la Casa de Cultură a Studenților. Dar iată că acum Sala Polivalentă este plină, iar noi le mulțumim tare, tare mult celor care au venit în această seară”, a spus pentru ȘtiriMed, Mirela Retegan, imediat după încheierea spectacolului

La finalul spectacolului, atât Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan, cât și Fetița Zurli, Zâna Bună, Mulțumesc, Lulu și celelalte personaje ale Găștii au dat autografe copiilor, au stat cu ei de vorbă și au făcut poze împreună.

Super Eroul ”Mulțumesc”, împreună cu toată Gașca Zurli, ajunge în 12 orașe, încercând să cuprindă toate zonele României. Pe Harta Zurli a turneului se numără orașele: Galați, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Sibiu, Brașov, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Botoșani, Craiova și București.

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat în Gașcă, Super Eroul Mulțumesc. El este personajul central, în jurul căruia se construiește, cu grijă, una dintre cele mai frumoase povești despre prietenie.

Copiii din toată lumea vor face cunoștință cu povestea lui plină de tâlc și de învățăminte iar, o parte dintre cei mici, vor putea să-l vadă de-adevăratelea pe Mulțumesc, în turneul din martie.

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viața unui om, se învață în copilărie.
• Ce înseamnă prietenia?
• Care este cercul de prieteni?
• Care sunt regulile într-o relație de prietenie?
• Cum poate cineva să strice o relație de prieteni și cum poți să-ți regăsești prietenii?

Sunt doar câteva dintre întrebările care, uneori, ne dau bătăi de cap, dar la care încercăm să găsim un răspuns.
Mulțumesc este Super Eroul nostru în jurul căruia oamenii înțeleg mai bine sensul prieteniei. Copiii învață să fie generoși cu ceilalți, atenți la nevoile lor și la ce își doresc prietenii, ascultători la cerințele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici învață cum să-și păstreze prietenii și să-și definească cercul de prieteni.

Desigur, din poveste nu lipsește caraghioasa de Tura Vura. Ea o să facā tot ce îi stă în puteri să strice prietenia construită în ani, cu multă grijă, în Gașca Zurli. Mulțumesc este cel care îi va dejuca planurile.

Povestea originală, scrisă de Mirela Retegan, stă la bază acestei producții. Ca la fiecare spectacol, educația prin joacă se face într-un mod prietenos și atent la nevoile celor mici și așteptările părinților lor, deopotrivă.

Și de această dată, Gașca Zurli reușește să surprindă publicul cu o idee nouă, absolut originală, o poveste autentică, presărată cu cântece noi și versuri pe gustul celor mici și celor mari.

Un carusel în care își fac loc bucuria, veselia, emoția, învățămintele, prietenia, atenția, generozitatea și, peste toate, multă iubire. Asta vă așteaptă în cea mai nouă producție marca Zurli, ”Lumea lui mulțumesc!”

Biletele la spectacolele Gașca Zulri le găsiți pe www.bilete.ro