Select Page

Gașca Zurli ajunge în week-end în Cluj-Napoca. În ce condiții se țin spectacolele

Gașca Zurli ajunge în week-end în Cluj-Napoca. În ce condiții se țin spectacolele

Gașca Zurli ajunge în week-end în Cluj-Napoca, după mai bine de un an de pauză, cauzată de Pandemia de Coronavirus. ORganizatorii anunță că spectacolele se vor ține pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică, pentru a putea fi respectate măsurile de siguranță. În plus, publicul trebuie să știe că nu e vorba de un spectacol nou, ci de cel care trebuia să aibă loc anul trecut.

CITEȘTE ȘI: CUM POȚI DEVENI EROUL COPILULUI TĂU. MIRELA RETEGAN: „LE RECOMAND PĂRINȚILOR SĂ SE JOACE ZILNIC. 10 MINUTE DIMINEAȚA, 10 MINUTE ÎN TRAFIC, 10 MINUTE SEARA”

„Acestea sunt singurele spectacole organizate de Zurli în perioada următoare. Este vorba despre spectacolele care au fost suspendate în perioada Martie-Aprilie 2020, ca urmare a crizei de Covid-19. La aceste spectacole vor putea participa persoanele care au achiziționat și păstrat biletele în 2020, înainte de suspendarea show-urilor, și care acum vor primi bilete noi de acces. Participarea și accesul în sălile de spectacol se va face în baza noilor bilete, cu noile locuri, conform noilor condiții de participare. Toate persoanele care dețin bilete active și cumpărate în 2020, sunt rugate să urmărească site-ul www.zurli.ro, www.bilete.ro și adresa de e-mail, întrucât fiecare participant va primi noile bilete și toate informațiile de participare pe e-mail.„

transmit organizatorii spectacolelor Zurli

Când și cum au loc spectacolele Zurli din Cluj

În Cluj-Napoca, Gașca Zurli va susține 3 spectacole, în zilele de sâmbătă și duminică:

14 august – CLUJ NAPOCA – Casa de Cultură a Studenților – ora 16.00
14 august – CLUJ NAPOCA – Casa de Cultură a Studenților – ora 19.00
15 august – CLUJ NAPOCA – Casa de Cultura a Studenților – ora 16.00

Reguli de acces și participare

Pentru participarea la spectacolele Zurli purtarea măștii este obligatorie pentru adulti si copiii cu varsta cuprinsa intre 05 si 18 ani și va fi respectată distanțarea socială.

• Accesul la spectacol se face pe bază de bilet. Un bilet este valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil).

• Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului.

• Accesul minorilor ( 0-18 ani) se face doar institi de minim un adult si supravegheati in permanenta de catre acesta. Fiecare adult răspunde în permanență de copilul/ copiii pe care îi insoțeste.

• Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizatori, producatori sau utilizatori.

AICI găsiți întregul regulament pentru acces și participare la spectacolele Zurli

Vezi AICI un VIDEO cu Tanti Prezentatoarea Mirela Retegan

About The Author