Selectați pagina

Gașca Zurli a plecat în turneul de toamnă. „Puterea Cornetelor” este cel mai nou spectacol marca Zurli

Gașca Zurli a plecat în turneul de toamnă. „Puterea Cornetelor” este cel mai nou spectacol marca Zurli

Vești bune pentru toți copiii. Gașca Zurli a pornit, duminică, în turneu prin toată țara, cu cel mai nou spectacol, intitulat „Puterea Cornetelor”. Primul concert are loc la Focșani, iar în  Cluj-Napoca, Gașca Zurli ajunge duminica viitoare, în 7 octombrie. Spectacolul începe la ora 19:00, la Sala Polivalentă.  În total, prietenii veseli vor poposi în 11 orașe din țară și vor duce cu ei puterea zâmbetului.

„Toamna aceasta ne jucăm! Cu zâmbetul pe buze. Pentru că atunci când zâmbești totul se întâmplă mai ușor, pentru că greșelile ne sunt mai repede iertate și putem obține mult mai ușor ceea ce ne dorim, indiferent că este vorba despre zâmbetul copiilor sau cel al oamenilor mari. Puterea Cornetelor este cea mai nouă producție marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoțională, un joc al valorilor umane cu care Gașca pleacă în turneu toamna aceasta. Spectacolul le reamintește spectatorilor prezenți, părinți, copii și bunici, cât este de important să zâmbești. Și cât de ușor putem face asta, atunci când devenim conștienți că un zâmbet ne poate face viața mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.”, au transmis organizatorii celui mai nou spectacol Zurli.

Odată cu acest spectacol, pe scenă, alături de Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Tura Vura, Zâna Bună și celelalte personaje, va fi introdus un personaj nou: Zâmbetul.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuză să zâmbească. Sub niciun chip nu face asta și, pentru că este invidioasă pe toți cei care au puterea să zâmbească, născocește un plan prin care reușește, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invidioasă pentru că Zâmbetul e fermecat, are puteri magice și are lăcaș în inimile tuturor, mai puțin în inima ei.

Gașca Zurli își adună forțele, Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gașca se gândește și un plan de salvare găsește. Este momentul să apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Ajutați de Tanti Prezentatoarea și de Zâna Bună, reușesc să recupereze Zâmbetul.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.