Selectați pagina

Gașca Zurli te invită la masă! Un spectacol savuros ajunge și la Cluj

Gașca Zurli te invită la masă! Un spectacol savuros ajunge și la Cluj

Bucătărașul Zurli aduce pofta de mâncare în oraș. Yum, yum! Pe 5 octombrie, la ora 19 fix, la Sala Polivalentă. Cluj Napoca este al doilea oraș în care Gașca Zurli ajunge în aceasă toamnă, cu cel mai nou spectacol al trupei – „Hai la masă!”.

Gașca Zurli prezintă în premieră națională spectacolul „Hai la masă!”, o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul aduce în lumina reflectoarelor cântece noi, dar și un personaj nou – Bucătărașul Zurli. „Hai la masă!”, este o producție unică, un joc de lumini fantastic si o super desfășurare de forțe. 10 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, emoții nenumărate și milioane de pupici cu sclipici.
Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro și de la magazinul Eventim.ro din Cluj Napoca – str. Alexandru Vaida-Voevod, Nr.53B – Iulius Mall, orar Luni – Duminică 10:00 – 22:00.

Pentru asistență tehnică și rezervare bilete – Telefon: 1951

Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus).

Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

Prețul biletelor

CATEGORIA 2- 40 LEI
CATEGORIA 1- 80- LEI
CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli )​

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulți și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpără bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte). Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Despre autor