Selectați pagina

Gașca Zurli a umplut Polivalenta din Cluj cu zâmbetele ardelenilor

Gașca Zurli a umplut Polivalenta din Cluj cu zâmbetele ardelenilor

Zâmbetul Zurli a ajuns la Cluj Napoca, odată cu cel mai nou spectacol Gașca Zurli – Puterea Cornetelor. Mii de oameni, copii și părinți, s-au bucurat de un spectacol în care emoțiile au atins cote maxime.

Magia a cuprins, Sala Polivalentă din Cluj, iar zâmbetele de pe fețele celor prezenți s-au transformat în cel mai frumos accesoriu. Cu mâinile în aer, aplaudând și cântand cu Gașca Zurli, cei mici și-au molipsit părinții și au reușit să îi scoată, pentru o oră, din starea de oameni mari cu responsabilități și griji. Și-au purtat zâmbetele cu mândrie, s-a râs în hohote, s-a cântat, s-a dansat și s-a zâmbit mult. Nici măcar încercarea vrăjitoarei Tura Vura nu a reușit să-i facă pe cei din sală să-și piardă ZÂMBETUL… Zurli!

Cel mai nou personaj din Gașca și-a făcut apariția pe scenă, făcându-i pe cei mici să țopăie de fericire. Zâmbetul Zurli este colorat, haios și prietenos. El știe exact cum să îi facă pe cei din jur mai fericiți, iar pasiunea lui este să dăruiască. Zâmbete!

Puterea Cornetelor este cea mai nouă producție marca Zurli și dă numele turneului din toamna lui 2018. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gașca Zurli. Un spectacol emoționant, care răscolește în suflete oamenilor mari, iar pe cei mici îi învață o lecție împortantă – că atunci când zâmbești greul dispare, oamenii devin mai buni și mai frumoși, iar problemele se rezolvă mult mai repede.

Toamna aceasta, Gașca Zurli duce Zâmbetul Zurli în 11 orașe din România. Următoare oprire, Brașov, pe 09 octombrie. Urmează București, pe 11 octombrie și Botoșani, pe 15 octombrie.

Sunt alături de noi în aventura toamnei prietenii de la Carrefour. Mmm, sucurile făcute de ei ne dau forță să dansăm. Șervețelul Carolino ne este coechiper de bază, cântă și dansează cot la cot cu noi. Aqua Carpatica se asigură că nimeni din sală nu se deschidratează, iar Economida, simpatica mascotă a prietenilor de la BCR, ne învață cum putem face economii de mici.

Mulțumim, Europa FM, frecvențele voastre duc vestea noastră în toate colțurile țării. Mulțumim tuturor partenerilor din Cluj Napoca și miilor de prieteni care zâmbesc împreună cu noi!

Zâmbetul Zurli cucerește România!

Despre autor