Selectați pagina

Gașca Zurli vine la tine acasă. Cum poți participa la concursul care aduce cea mai îndrăgită gașcă din România direct în casa ta

Gașca Zurli vine la tine acasă. Cum poți participa la concursul care aduce cea mai îndrăgită gașcă din România direct în casa ta

Gașca Zurli lansează un concurs inedit care se adresează tuturor copiilor din Cluj. Marele premiu al concursului constă într-o vizită a găștii vesele acasă la câștigător, dar sunt puse la bătaie și alte premii pe care copiii le vor îndrăgi.

Gașca Zurli vine la tine acasă!

Stai într-o căsuță, o garsonieră, într-un un apartament sau într-un orice alt loc care acum este Casa Ta? Încarcă o fotografie în care ne arăți locul tău preferat din casă, povestește-ne cum este la tine, cine locuiește acolo, ce vă place să faceți sau ce face ca locul în care locuiești să fie deosebit, iar noi venim la tine.

CITEȘTE ȘI RECOMANDĂRILE MIRELEI RETEGAN PENTRU O RELAȚIE BUNĂ PĂRINTE – COPIL

În fiecare oraș în care ajungem în turneul Casa Zurli, facem o vizită într-o căsuță din orașul respectiv. Poți încărca o singură fotografie, așa că ai grijă ca ea să fie reprezentativă. Juriul Zurli va alege câte un câștigător în fiecare oraș din turneul de primăvară , iar noi vom merge la el, îi vom declara locuința – Casa Zurli! și va primi din partea noastră o Căsuță Zurli de jucărie și multe alte surprize!

PREMII

10 premii x o vizită a Găștii Zurli la tine acasă și o Căsuță Zurli de jucărie (aplicabil doar pentru cele 10 orașe din turneu)

Premii secundare – 31 premii x kituri de joacă Zurli.

Un kit este compus din – 1 pereche cornete, 1 set x 4 DVD-uri cu Gașca Zurli, 1 carte de colorat, 1 x Microfon Zurli, 1 x ghiozdan Zurli, 1 x poncho de baie Zurli.

Cum intri în CONCURS?

PASUL 1

Încarcă fotografia pe site.

PASUL 2

Adaugă descrierea casei tale, scrie-ne ce o face să fie deosebită.

PASUL 3

Completează datele de contact.

Detalii și regulament pe www.zurli.ro