Selectați pagina

Noi cazuri de COVID-19 printre preşcolarii din Cluj: Grădiniţa UBB se închide

Noi cazuri de COVID-19 printre preşcolarii din Cluj: Grădiniţa UBB se închide

Încă o grădiniţă din Cluj se închide din cauza numărului mare de persoane confirmate cu virusul SARS-COV2. Astfel până în 26 martie Grădinița cu Program Prelungit a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca va fi închisă si se copiii vor trece în sistem online. În această perioadă, aici vor fi dezinfectate şi nebulizate toate spaţiile existente.

Văzând adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj nr. 2059 din 15.03.2021, înregistrată la Instituția Prefectului-Județul Cluj cu nr. 3086/15.03.2021, privind propunerea de suspendare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (PJ din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ preuniversitar (PJ din municipiul Cluj-Napoca, avizată de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică, HCJSU aprobă suspendarea, până la data de 26.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ mai sus menționată, potrivit Hotârârii nr.33 emisă de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe de altă parte Grădiniţa cu Parfum de Tei îşi reia activitatea începând de joi, 18 martie, după ce a fost închisă timp de 14 zile.

Văzând adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj nr. 2069 din 15.03.2021, înregistrată la Instituția Prefectului-Județul Cluj cu nr. 3085/15.03.2021, privind propunerea de reluare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Parfum de Tei” din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ preuniversitar, avizată de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică, HCJSU aprobă reluarea, începând cu data de 18.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ, se arată în Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Despre autor