Selectați pagina

În plină criză medicală, MedLife anunță că nu mai consultă pacienți adulți cu infecții respiratorii sau gripă

În plină criză medicală, MedLife anunță că nu mai consultă pacienți adulți cu infecții respiratorii sau gripă

În plină criză medicală în România, cauzată de răspândirea cu repeziciune a Coronavirusului, MedLife, cel mai mare operator privat de sănătate din țară, anunță că nu mai consultă pacienți adulți, cu infecții respiratorii sau  gripă.

Măsura este motivată de reprezentanții MedLife de faptul că vor să își păstreze în siguranță pacienții care merg în clinici pentru alte patologii și, nu în ultimul rând, vor să își păstreze în siguranță medicii și cadrele medicale.

„În contextul numărului crescut de solicitări venit din partea pacienţilor cu patologie respiratorie, am decis să restrângem pentru o perioadă limitată programul de consultaţii în cazul pacienţilor adulţi cu patologie respiratorie acută pentru a putea asigura un flux optim şi a păstra în siguranţă pacienţii care se adresează pentru alte patologii. În cazul copiilor până în 18 ani programul nu a suferit modificări. Toate unităţile MedLife funcţionează în regim normal, implementând metodologia de supraveghere a noului coronavirus, în funcţie de deciziile Institutului Naţional de Sănătate Publică”, au transmis reprezenții MedLife, potrivit zf.ro

La momentul transmiterii acestei știri, în România, numărul total al bolnavilor de Coronavirus a ajuns la 70, iar spitalele de Infecțioase și de Urgențe au început să se reorganizeze, ca să poată primi cât mai mulți pacienți. . 6 persoane dintre cele diagnosticate s-au vindecat și au fost externate.

PACIENȚII CARE AJUNG LA URGENȚE ÎN CLUJ, TRIAȚI ÎNTR-UN CORT ȘI DIRECȚIONAȚI APOI SPRE SECȚIILE SPITALULUI