Selectați pagina

Încă două femei puternice și-au confirmat prezența ca speakeri la The Woman 2019. Cum se face #leadershipwithgrace

Încă două femei puternice și-au confirmat prezența ca speakeri la The Woman 2019. Cum se face #leadershipwithgrace

Conferința dedicată leadership-ului feminin, The Woman, aduce an de an în Cluj, femei puternice, care au puterea să inspire și nu se feresc să se dea pe ele ca exemplu. După ce pe scena The Woman, și-au anunțat deja prezența Nevin Çolak, Vicepreședintele Turkish Airlines Inc., Christina Van Loo, de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în USA, Irina Rimes, cântăreață și compozitoare cu o ascensiune uimitoare în ultimii 3 ani de carieră și Dite Dinesz, jurnalista din spatele proiectului “Izolați în România”, acum alte două femei puternice vor veni în 28 martie 2019, la The Woman: Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia și Alina Dumitru, General Manager Zepter Internațional România.

“Leadership with grace” – despre eleganță și eficientă în viața și business cu Ioana Enache

Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia, confirmă prezența în cadrul The Woman Leadership Conference. De-a lungul celor 27 de ani de experiență, Ioana și-a definit stilul de leadership, pentru a avea impact și eficiență în raport cu echipa și partenerii săi, păstrându-si însă autenticitatea și rămânând fidelă valorilor personale. Crede în nevoia fiecăruia de a decide, de a fi responsabilizat, de a deveni un model pentru tot ce derivă din proiectele de care se ocupă si această abordare i-a adus numeroase satisfacții și a ajutat-o să definească #leadershipwithgrace.

Crede că “leadership with grace” se regăsește în modalitatea ei de a construi business și relații în fiecare zi, iar despre Amway spune ca este o companie cu valori autentice, care a adus valoare în viața numeroșilor săi parteneri.

ioana enache

Alina Dumitru – despre nobila misiune de a îmbunătăți calitatea vieții

”Leading from the Heart” este stilul de leadership pe Alina Dumitru l-a adoptat în calitate de Manager General Zepter România. Pe parcursul carierei sale, Alina s-a dedicat educației, fiind profesor de limba engleză, iar mai apoi a activat în aviația comercială și cea privată.

“Întreaga filosofie Zepter este despre oameni, motiv pentru care sunt aproape de ei și încerc să educ prin puterea exemplului. M-am înconjurat de o echipă experimentată, responsabilă, cu ajutorul căreia facem lucruri minunate. Astfel am înțeles că It is about living the story, not telling the story”, spune Alina Dumitru.

Alina Dumitru

Gala premiilor The Woman, prilej de recunoaștere a meritelor

Recunoașterea meritelor femeilor implicate în comunitate a fost întotdeauna una dintre valorile The Woman. An de an, comunitatea s-a bucurat de prezențe naționale și internaționale, femei care și-au asumat roluri de management, care au înțeles că prin implicarea proprie pot schimba mentalități, dezvolta oameni și susține eforturile celor din jur.

The Woman premiază femeile remarcabile care și-au asumat riscuri, au depășit limite și care au avut un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte, reușind să inspire și să educe prin multă pasiune și dedicare.

Acestea sunt aliate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta și a inspira femeile în fiecare etapă a carierei lor. Categoriile premiate anul acesta sunt Lifetime Career Award, Game Changer Award, Education Award, Millennial Leader Award, Difference Maker Award.

 

Cea de-a opta ediție The Woman are loc pe 28 martie la Wonderland Resort și pune accent pe liderii implicați în comunitate care militează pentru valorile în care cred. Înscrierile se mai pot face  pe site-ul oficial al evenimentului www.thewoman.ro/conference