Selectați pagina

VIDEO Incendiu în curtea Spitalului Municipal Dej. Mai multe corpuri de clădire, inclusiv Policlinica, nu au energie electrică

VIDEO Incendiu în curtea Spitalului Municipal Dej. Mai multe corpuri de clădire, inclusiv Policlinica, nu au energie electrică

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineața, în curtea Spitalului Municipal Dej. Mai exact, la un post de transformare a energiei electrice, amplasat în curtea unității sanitare.

Pompierii au intervenit imediat, au stins focul și spun că nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

Incendiul a izbucnit, se pare, în urma unor defecțiuni la tabloul de siguranță al postului de transformare

VEZI VIDEO cu intervenția pompierilor

Sursa video: ISU Cluj

„Două autospeciale au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 7.50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej. Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.”

reprezentanții Biroului de presă al ISU Cluj

Reprezentanții ISU Cluj mai spun că nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare. Alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile, dar este sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului.