Selectați pagina

Incendiu la Spitalul Municipal din Turda. Mai multe încăperi inundate cu fum

Incendiu la Spitalul Municipal din Turda. Mai multe încăperi inundate cu fum

Incendiu la Spitalul Municipal Turda. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale iar pompierii au găsit mai multe încăperi inundate cu fum. O persoană a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi antebraţelor.

Am primit un apel care a anunțat faptul că iese fum dintr-o încăpere situată la etajul 2 al Policlinicii din Spitalul Municipal Turda. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit mai multe încăperi inundate cu fum, în aceste momente se face recunoașterea de către echipajele de pompieri. Nu sunt anunțate până în acest moment persoane rănite, potrivit ISU Cluj.

Au ars mai multe deșeuri de materiale plastice dintr-un coș situat într-o încăpere a laboratorului policlinicii din Spitalul Municipal Turda. Arderea acestora a generat degajări puternice de fum în zona laboratorului.

O femeie s-a autoevacuat din spațiile respective, până la sosirea pompierilor, și a primit îngrijiri de la echipajul SAJ. Aceasta a fost transportată la CPU Turda în stare de conștiență și cooperantă, cu suspiciuni de arsuri la nivelul mâinilor și antebrațelor.
Flăcările au fost stinse cu mijloacele de primă intervenție, stingătoare, până la sosirea pompierilor, de către personalul spitalului. Nu au fost necesare alte măsuri suplimentare de evacuare din spațiile unității sanitare, potrivit ISU Cluj.

Despre autor