Selectați pagina

Incredibil. Perne prinse cu capse de birou în saloanele copiilor de la Pediatrie 2 din Cluj

Incredibil. Perne prinse cu capse de birou în saloanele copiilor de la Pediatrie 2 din Cluj

Situație incredibilă la Spitalul Județean de Urgență din Cluj. Perne rupte prinse cu capse de birou au fost puse în pătuțurile copiilor. Se pare că nimeni nu s-a gândit să apeleze la o croitoreasă sau să schimbe pernele uzate. Situația a fost relatată de un părinte a cărui fiică a stat internată la Clinica de Pediatrie 2, din cadrul spitalului, timp de cinci zile.

In perioada 10-15 Noiembrie 2017 fiica mea a fost internata in Clinica Pediatrie 2 salon 41. Dragi prieteni, am sa va arata cum arata fata de perina din acel salon. Sunt dezgustat de ceea ce am putut vedea in acele zile, a scris Mihai Aschilian, tatăl fetiței pe  pagina sa de socializare.

În plus bărbatul vorbește și de nepăsarea medicilor și lipsa unui laborator de analize medicale care să funcționeze în weekend.

 

Timp de 5 zile n-am stiut cine este medicul curant, ce tratament are fiica mea, nu s-au luat analize pentru ca vezi Doamne este weekend si laboratorul nu functioneaza (intr-un centru care se da universitar). Mila Domnului este cea care functioneaza in weekend la Pediatrie 2 Cluj-Napoca. Am cunoscut o multime de medici suficienti, asa cum este de fapt intreg sistemul medical romanesc, a adăugat bărbatul.

Tatăl fetei arată cu degetul spre conducerea spitalului, dar și spre cadrele medicale care au ajuns să nu le mai pese de pacienții lor.

Imi este rusine de acest post pentru ca in lista mea de prieteni sunt multi chirurgi si medici din alte tari, insa vorba celor de la Parazitii “asta-i realitatea si nimeni n-are cum sa schimbe cacatul”. Rusine!!!! In primul rand celor care se numesc medici, asistentelor, managerului intregului sistem universitar!, a încheiat Mihai Aschilian.

Despre autor