Selectați pagina

Instalaţia luminoasă Te aştept, mesaj de încurajare pentru proaspătele mămici de la Ginecologie 1

Instalaţia luminoasă Te aştept, mesaj de încurajare pentru proaspătele mămici de la Ginecologie 1

Festivalul Lights On a revinit la Cluj chiar şi în vreme de pandemie. Instalaţiile de lumini au fost amplasate în locuri publice pentru a putea fi admirate de clujeni în afara intervalului 23.00-05.00 când e instituită carantina. O singură instalaţie a fost amplasată într-un spaţiu privat. Este vorba despre „Te aştept„ care a fost montată la intrarea în Clinica Ginecologie 1 a Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj, accesul publicului nefiind permis.

2020 ne-a arătat că, chiar și atunci când credeam că nu știm nimic, totuși știam ceva. Ne-a arătat că lumea, și cea dinăuntru, și cea dinafară, poate fi mai nesigură decât ne-am fi putut imagina vreodată. 2020 a fost (și încă mai este, încă puțin) un an în care totul s-a rescris. Aproape totul. Pentru că unele lucruri nu se schimbă niciodată, a spus organizatorii Lights On.

Această locaţie nu a fost însă aleasă întâmplător. Reprezentanţii festivalului s-au gândit la mamele care în acest an au născut aici singure şi cu emoţii pentru siguranţa lor şi bebeluşuluşilor, accesul taţilor fiind interzis.

„Te Aștept„ se află la Clinica 1 Ginecologie a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru ca toate viitoarele sau proaspetele mămici să știe că nu sunt singure și că o lume întreagă se bucură împreună cu ele de aducerea pe această lume a unui nou suflet. Iar împreună, deși fiecare în alt loc, putem face această lume mai bună. Lumina vindecă, au mai spus organizatorii.

„Te aștept„ este singura instalație de lumină amplasată într-un spațiu privat, accesul publicului nefiind posibil.

Despre autor