Select Page

De la US Open, direct în Cluj, la Caiac Smile. Jucătoarea de tenis Ana Bogdan va da lecții de tenis tinerilor cu dizabilități

De la US Open, direct în Cluj, la Caiac Smile. Jucătoarea de tenis Ana Bogdan va da lecții de tenis tinerilor cu dizabilități

De la US Open, direct în Cluj, la Caiac SMile. E vorba de jucătoarea de tenis Ana Bogdan (locul 108 WTA), care, miercuri, va participa la lecțiile de tenis de câmp cu tineri în scaun cu rotile, tineri din centre de plasament, alături de elevi de la Liceul „George Coșbuc”

Fosta jucătoare din top 100 mondial, Ana Bogdan, proaspăt întoarsă de la US Open, unde a jucat cel mai lung meci la feminin din istoria celebrului turneu, va participa la lecțiile de tenis de câmp din cadrul proiectului ”Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret”, SMile 2 Sport.

Antrenamentul de tenis va avea loc la clubul sportiv Winners Sports Club, miercuri, 15 septembrie, de la ora 13.00, iar la el vor participa 3 tineri cu dizabilități motorii, alți tineri din medii defavorizate și/sau case de copii, împreună cu elevi de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Cluj-Napoca. Alături de Ana Bogdan, la antrenamente vor fi prezenți trei antrenori cu experiență, care îi vor iniția pe tineri în sportul alb, pe două terenuri de joc.

Program general (poate suferi modificări):


luni, 14.00 – 17.00, lacul Gheorgheni, Iulius Parc: caiac
● marti, 14.00 – 16.00, Baza Sportiva Gheorgheni: baschet
● miercuri, 13.00 – 14.00, Winners Sports Cluj (Parcul Rozelor): tenis de camp
● joi, 13.00/14.00 – 15.00/16.00, Lamont Club (Str Aurel Vlaicu nr 11): tenis de masa

Proiectul “Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret” este organizat de Asociaţia Club Sportiv Caiac SMile, cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Cluj-Napoca, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj și Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca.

Despre Caiac SMile

Caiac SMile este o asociație non-profit înființată în anul 2018 cu scopul de a promova sportul şi un mod de viaţă sănătos și echilibrat, conform principiului „Mens sana in corpore sano”. Asociația oferă posibilitatea de a practica activități sportive precum caiac, gimnastică și schi persoanelor cu nevoi speciale, copiilor proveniți din medii defavorizate, copiilor instituționalizați și persoanelor cu dizabilități.

About The Author