Selectați pagina

Katia, fetița minune din Cluj, a câștigat marele trofeu Next Star cu o melodie compusă de ea

Katia, fetița minune din Cluj, a câștigat marele trofeu Next Star cu o melodie compusă de ea

Katia Cărbune, fetița minune din Cluj-Napoca, a reușit să câștige marele premiu al concursului Next Star, de la Antena 1. Ea a impresionat publicul și juriul cu piesele compuse și cântate de ea. Deși are doar 11 ani, Katia este extrem de talentată și face muzică din pasiune.

Melodia „Please don`t say goodbye”, creație proprie, pe care a interpretat-o aseară i-a adus trofeul celui mai cunoscut  show de talente, pentru copii,  din România, dar și un cec în valoare de 20.000 de euro.

La început efectiv nu ne-a venit să credem că a caștigat, nici noua, nici ei. A fost un moment foarte greu, foarte incarcat de emotie si la un moment dat cand erau deja alesi ultimii trei, nici nu ne mai pasa daca castiga sau nu. Voiam doar sa se termine si sa luam copilul de acolo, a declarat pentru stirimed.ro, Delia Cărbune, mama Katiei.

Katia a primit sute de mesaje de felicitare, atât pe rețele sociale cât și în privat. Și chiar dacă  prima piesă ”My heart is breathing you!”, cu care a ajuns în marea finală, a fost deja difuzată la posturile de radio, ea se consideră un copil obișnuit și se bucură de copilărie.
Ea este foarte fericită și și-a reluat scoală, a adăugat mama fetiței.
Katia Cărbune a primit trofeul Next Star de la cunoscuții actori Stela Popescu și Alexandru Arsinel.

Despre autor