Selectați pagina

Laptele matern ar putea trata cancerul. Cercetătorii suedezi au descoperit o substanța miraculoasă

Laptele matern ar putea trata cancerul. Cercetătorii suedezi au descoperit o substanța miraculoasă

Oamenii de știință din Suedia au descoperit un posibil leac pentru cancer. O substanță din laptele matern are capacitatea de a distruge celulele canceroase din organism, potrivi DailyMail.

Laptele matern este folosit acum pentru a lupta împotriva cancerului după ce oamenii de știință au descoperit accidental că aceasta conține o substanță care omoară celulele canceroase. Testele făcute pe pacienții cu cancer de vezică au rezultate promițătoare și cercetătorii cred că acea componentă din laptele matern-numită Hamlet va ajua și bolnavii care au alte tipuri de cancer. Substanța este capabilă să distrugă 40 de tipuri de celule canceroase.

Practic Hamlet distruge celulele canceroase însă nu și pe cele sănătoase, așa cum se întâmplă în cazul chimioterapiei.

Este ceva magic în felul în care Hamlet are abilitatea să găsească celulele canceroase și să le distrugă, a declarat prof. Catharina Svanborg, care a făcut descoperirea inițială. în timp ce lucra la niște antibiotice.

El a mai adăugat că laptele matern conține o proteină alfa-lactalbumină care se transformă la nevoie într-un luptător împotriva cancerului.

În urma studiilor făcute, pacienții cu cancer de vezică cărora li s-a injectat lapte matern au început să elimine celule canceroase moarte prin urină, în aceeași zi.

Despre autor