Select Page

Lara Fabian revine în Cluj. Când are loc unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului

Lara Fabian revine în Cluj. Când are loc unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului

Lara Fabian revine, pentru a doua oară în doi ani, la Cluj, unde va susține un concert pe scena Sălii Polivalente. Concertul va avea loc în 29 martie și face parte din turneul internațional de promovare al noului său album Camouflage.

Lara a inceput “Camouflage World Tour” pe 2 februarie 2018, în Statele Unite. În total, va sustine 40 de concerte, dintre, care doua in Romania, iar ultimul va fi la Paris (Zenith),in iunie.

Fresh si senzuale, noile piesevor fi completate de emotia sicaldura hiturilor precum „Je t’aime” si „Je suis malade”.Cea mai bine vanduta artista belgiana a tuturor timpurilor va sustine doua concerte in Romania: la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 29 martiesi la Sala Palatului din București pe 31 martie.Fanii Larei Fabian mai au parte de o surpriza: fiecare bilet achizitionat le aduce cadou albumul Camouflage. Biletele se gasescpe eventim.ro si in reteaua Eventim.

Dupa peste 20 milioane de albume vandute in intreaga lume, si dupa ce ultimul album in limba franceza a fost rasplatit cu Platină, “Ma vie dans la tienne” (2015), Lara s-a intors pe scena internationala in octombrie 2017, cu cel de-al 13-lea album de studio, CAMOUFLAGE. Albumul, integral in limba engleza, a fost dezvoltat in Stockholm, Los Angeles si Bruxelles si contine 12 cantece, scrise si compuse de Lara impreuna cu Moh Denebi (Suedia) si Sharon Vaughn (Statele Unite).

Piesele au fost produse de premiatul producator muzical Moh Denebi, care este unul dintre cei mai proeminenti reprezentanti ai noii culturi, noului sunet pop nascut in Suedia, si care domina topurile americane si europene.

Sharon Vaughn este un compozitor american multi-premiat, care a lucrat in trecut cu artisti pop si country ca Willie Nelson, Dolly Parton, Agnes, sau Boyzone. Sharon a fost inclus in Nashville Songwriters Foundation’s “Hall of Fame” pentru contributiile aduse muzicii americane.

CAMOUFLAGE este numele unei piese omonime de pe album. Un album care uneste semnatura vocala unica a Larei, cu o productie electro-pop si combinata cu orchestratie clasica, iar toate creeaza un sunet modern si, in acelasi timp, atemporal.Primul single de pe album se numeste “GROWING WINGS”si a fost scos pe 4 august 2017, bucurandu-se de un mare succes, la fel ca si al doilea single, „Choose What You Love Most (Let It Kill You)” .

Lara Fabian se află pentru a para oară în România, primul concert al artiseti aici a avut loc în martie 2012, la Sala Palatului din București.

.
Lara Fabian isi vrajeste pur si simplu publicul de fiecare data, reusind sa ii aduca intr-o lume unica, unde versurile din melodii precum „Caruso” sau „Je t’aime” prin viata, iar cu interpretarile pline de pasiune si sensibilitate ale „Immortelle”, sau „Le secret” aduc lacrimi in ochii spectatorilor.

„Sensul vietii mele este legatura pe care o am cu voi, publicul. Insemnati atat de mult pentru mine si cred ca si eu însemn ceva pentru voi. Fara voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil. Voi canta pentru voi si pentru fetita mea”, spunea cantareata in timpul primului sau concert in Romania.

De altfel, ea obisnuieste sa vorbeasca inainte de a interpreta piesele, despre lucrurile care au inspirat-o, despre prietenie, reincarnare si ingeri.

O cariera de poveste,inceputa cu… Moș Nicolae

Lara Fabian, sau Lara Crokaert pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Etterbeek (Bruxelles – Belgia). În primii cinci ani din viață, ea a locuit în Sicilia, pentru că în 1975 să se reîntoarcă în țară natală.

Conturarea carierei sale a început în 1978, când, de Moș Nicolae, a primit în dar de la părinții săi un pian. Odată ce acest vis al sau s-a împlinit, Lara a început să compună primele sale melodii și să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986, ea a câștigat concursul Le Tremplin de Bruxelles, competiție ce a dus la înregistrarea primului sau single, „L’Aziza”.

Recunoașterea internaţionala a artistei vine doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia „Croire”, unde s-a clasat pe locul al patrulea. Primul sau disc a fost lansat în 1991 și a fost foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile candiene Felix și un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei.
În 1994, ea lansează al doilea album, „Carpe Diem”, ce i-a adus premiile Felix (care recompensează artiști din Quebec) și Juno (Oscarurile muzicale din Canada).

În 1996, Lara Fabian devine cetățean canadian și este aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea să Esmeraldei, pentru producția „Cocoșatul de la Notre Dame”.

A dovedit lumii întregi că are o voce excepțională, prin interpretarea pieselor „Adagio” și „I Will Love Again” (numărul 1 în Bilboard). Melodii că „I Am ho I Am”, „Love By Grace” și „Quedate” se bucură de succes în Brazilia, Spania și Portugalia. Ea cânta de altfel în patru limbi: engleză, franceză, spaniolă și italiană.

Lara este o artista plină de talent, căldură sufletească, dăruire și o forță interpretativă excepțională, iar prin melodiile compuse și interpretate unic, a devenit parte a istoriei muzicii pop.

About The Author