Selectați pagina

Start la maratonul vaccinării. Clujenii sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor

Start la maratonul vaccinării. Clujenii sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor

Start la maratonul vaccinării în Cluj-Napoca. De mâine şi până duminică centrul drive-through de la Sala Sporturilor va fi deschis non-stop pentru cei care doresc să se vaccineze. Serul utilizat este Pfizer.

În perioada 29 Octombrie, ora 08:00 până în 31 octombrie, ora 20:00, non-stop, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu tipul de vaccin Pfizer-BioNTech, fără programare, într-un maraton al vaccinării la centrul drive-through, de la Sala Sportului ,, Horia Demian”, Cluj-Napoca.

Reiterăm cetățenilor necesitatea și importanța vaccinării împotriva COVID-19 pentru toate persoanele de peste 12 ani, în interes individual și al sănătății publice, prin reducerea cazurilor severe și a deceselor. Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european, se arată în comunicatul Prefecturii Cluj.

maraton vaccinare cluj
Maratonul vaccinării

La Sala Sporturilor din Cluj vaccinarea se efectuează doar în mașină.

UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI A DESCHIS UN CENTRU DE TESTARE ŞI VACCINARE

Despre autor