Selectați pagina

Marcel Pavel urcă pe scenă în Cluj. Va fi invitat special în concertul Romantico

Marcel Pavel urcă pe scenă în Cluj. Va fi invitat special în concertul Romantico

Artistul Marcel Pavel, îndrăgit de generații întregi de iubitori ai muzicii, datorită vocii sale inconfundabile urcă pe scenă, în Cluj-Napoca, duminică, 26 martie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților. Artistul este invitat special la concertul Romantico, unde invitatți speciali sunt doi artiști talentați din Italia, Veronica Liberati și Jonathan Cilia Faro.

”Sunt extrem de bucuroasă că pot să le ofer clujenilor, spectatorilor care vor veni la concertul de la Cluj, o nouă întâlnire cu Marcel Pavel. Stilul lui elegant de a cânta și de a îmbina muzica pop cu cea clasică este binecunoscut de fani, de toți cei care i-au fredonat melodiile de-a lungul anilor”, spune Mira Sinca, organizatorul concertului.

Marcel Pavel, un artist iubit de toate generațiile

”De abia aștept să vă revăd, dragi clujeni, să fiu alături, pe scenă, de doi artiști extrem de talentați din Italia, Veronica Liberati și Jonathan Cilia Faro, vocile lor spun totul”, a declarat Marcel Pavel.

Interpretarea melodiei compusă de Ovidiu Komornik în anul 2000, ”Frumoasa mea” l-a propulsat pe Marcel Pavel în topurile naționale.

De altfel, albumul ”Frumoasa mea” s-a vândut în peste 250.000 de exemplare, fapt care i-a adus lui Marcel Pavel un disc de platină. Doi ani mai târziu, în 2002, a câștigat selecția națională pentru Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa ”Tell me why”.

În finală s-au clasat pe locul nouă, cea mai bună poziție a României în concurs de până atunci. În 2013 a obținut premiul „The Best Live Act 2013” pentru concertul „Very Classic” prezentat la Sala Palatului din București unde a fost acompaniat de peste 140 de muzicieni și artiști.

Jonathan Cilia Faro, legătură specială cu România: toate drumurile l-au adus aici!

“Publicul român este, cu siguranță, cel mai primitor pe care l-am avut în întreaga mea carieră; primul meu profesor de canto, cel care mi-a cultivat iubirea pentru muzică, a fost un român; m-am îndrăgostit de unul dintre instrumentele voastre populare, țambalul, pe care l-am auzit întâmplător în Londra la un artist stradal român; am învățat să-l folosesc și chiar am înregistrat o piesă cu acest instrument minunat. Și, nu în ultimul rând, una dintre iubitele mele, a doua, cu care am avut o relație serioasă, era româncă. Ne-am despărțit pentru că nu a vrut să plece din România, eu trebuia să mă întorc în Italia… Atât de frumoasă e țara voastră, am înțeles-o apoi de ce nu a vrut să o părăsească”, a spus Jonathan Cilia Faro

„Adele de Italia”, pe scenă în Cluj-Napoca

Veronica Liberati este un artist aflat în plină ascensiune. Abilitățile vocale și sensibilitatea cu care abordează melodiile pe care le interpretează i-au adus renumele de ”Adele de Italia”. După prestația entuziasmantă de la ”Vocea României”, unde a ajuns în echipa lui Smiley, și după o serie de concerte în Europa, Veronica ajunge la Cluj-Napoca, pe 26 martie. Însuși Smiley a transmis publicului român un mesaj pentru susținerea fostei sale ”eleve”.

Timbrul vocal al lui Jonathan Cilia Faro îi permite să abordeze aproape orice stil muzical, dar cel mai mult iubește să cânte operă, gen muzical pe care i-ar plăcea să-l facă mai accesibil publicului larg.

”Când închid ochii și cânt, simt ceva foarte profund și prețios. De fiecare dată când cineva îmi scrie sau mă sună sau mă oprește să-mi mulțumească pentru muzica mea și îmi spune cum l-a influențat ea, aceasta este definiția succesului pentru mine. Când muzica atinge inimile oamenilor, acesta este un succes”, declara Jonathan Cilia Faro unei reviste americane de profil.

BILETELE de acces la concert pot fi achiziționate online, de pe , , , Eventim.ro sau din Librăriile Cărturești și Agenția Mira.

Despre autor