Selectați pagina

Medicii clujeni după vaccinare: Ne simţim foarte bine. Nu avem nicio reacţie adversă GALERIE FOTO

Medicii clujeni după vaccinare: Ne simţim foarte bine. Nu avem nicio reacţie adversă GALERIE FOTO

Primele cinci persoane s-au vaccinat în această dimineaţă în judeţul Cluj. Este vorba despre cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj care spun că se simt foarte bine.

Iată lista:

1. Dr. Violeta Briciu, director medical;
2. Dr. Vasile Morar, medic șef radiologie;
3. Dr. Mirela Flonta, medic șef Laborator analize medicale;
4. Dr. Iulia Trifu, medic specialist radiologie;
5. Dr. Miclăuș Diana, medic specialist ATI.

Medicii spun că se simt bine, nu au avut niciun fel de reacţie adversă şi speră ca acest vaccin să le aducă o oarecare normalitate în noul an.

Suntem primii 5 vaccinati la spitalul de boli infectioase. Suntem foarte bine toti. Nu am avut nicio reacţie adversă după administrarea vaccinului. A fost un an greu pentru toata lumea şi pentru spitalul nostru. Au fost momente cand a trebuit sa ne adaptam din mers, sa venim cu modificari le-am depasit speram cu bine. Am incercat sa facem fata acestei provocari si intram cu optimism in noul an, a declarat dr. Violeta Briciu, director medical al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Dr. Mirela Fronta spune că a ales să se vaccineze pentru o viaţa mai normală.

Virusul ne-a pus multe provocari, ne-am adaptat, colectivul e implicat in diagnostic si monitoriyarea pacientilor. A fost un an greu cu multe provocari ne bucuram ca venit vaccinul sperăm sa ne intoarcem la o viata cat mai normala. Eu am cantarit argumentele pro si contra am decis sa ma vaccinez, a declarat dr. Mirela Fronta, medic sef laboratorul de analize medicale.

Pentru medicul Diana Miclăus vaccinul e luminiţa de la capătul tunelui după acest an greu.

Sunt plina de speranţă, sper să se vaccineze cât mai multă lume. E foarte greu acest an, iar dacă vreţi vaccinul asta e ca lumina de la capatul tunelui din acest an plin de negură. Decizia de vaccinare e una persoanală. Eu indemn la responsabilate, intelepciune, le cer oamenilor sa se informeze, sa lase teoriile conspiratiei şi sa fie obiectivi si să ia o decizie bună, a spus Diana Miclăus, medic specialist ATI.

Şi medicii radiologi din cadrul spitalului au fost printre primii vaccinaţi şi spun că nu au avut reacţii adverse.

Suntem plini de sperantă. Am aşteptat acest moment şi am vrut să dăm un exemplu personal sa speram ca populatia va avea incredere in acest instrument eficace. Sunt medic si cred in medicina pe dovezi, cred că ne putem incredere in ele (n.r. vaccinuri), a spus Iulia Trifu, medic specialist radiologie.

Vrem să transmitem un mesaj de incredere in autoritatile statului. Noi avem incredere in vaccin, nu avem reactii adverse. Eu personal ma simt bine, a declarat dr Vasile Morar, medic şef radiologie.

VEZI GALERIE FOTO

În județul Cluj prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 a fost doamna Dr. Violeta Briciu- director medical, urmată de aproximativ 90 de cadre medicale din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, a spus prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Programarea pentru vaccinarea populației se va efectua în mod electronic, telefonic sau prin intermediul medicului de familie.

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro #RoVaccinare #RomaniiTrebuieSaStie

Despre autor