Selectați pagina

Ce impact are pandemia asupra medicilor de familie? „Prevenirea pierderii prevenției”, webinar de tip „consultație” pentru medicii de familie

Ce impact are pandemia asupra medicilor de  familie? „Prevenirea pierderii prevenției”, webinar de tip „consultație” pentru medicii de familie

Perioada pandemiei nu este una neagră doar pentru spitalele pline, care aproape nu mai pot primi pacienți, ci și pentru medicii de familie. Aceștia au fost aruncați în prima linie de luptă cu virusul, însă, nu au fost pregătiți nici pe departe, așa cum au fost pregătiți medicii din spitale.

MEDICII DE FAMILIE DIN CLUJ, FĂRĂ ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE ȘI DEZINFECTANȚI. MEDIC DE FAMILIE: „AM AJUNS SĂ NE CONFECȚIONĂM MĂȘTI DIN ȘERVEȚELE ȘI SĂ NE PUNEM ÎN CAP BOTOȘEI DE UNICĂ FOLOSINȚĂ”

Doctorii care practică medicina de familie s-au descurcat pe cont propriu, de la echipamente, până la monitorizarea și consilierea pacienților infectați cu SARS-COV2.

Toată această perioadă a avut, însă, cu siguranță, și un impact negativ asupra psihicului medicilor de familie. Așa că, astăzi și mâine, aceștia pot discuta, în cadrul unui webinar dedicat lor, despre tot ce a fost și este greu în această perioadă.

„Suntem în cel mai mare experiment psihologic din toate timpurile?
Programati-vă în 16- 17 aprilie o ”consultație” de tipul privire de ansamblu cu privire la impactul pandemiei asupra medicilor de familie cu doamna profesor Mirela Manea, medic psihiatru Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia, în cadrul evenimentului
„Prevenirea pierderii preventiei”, webinar dedicat medicilor de familie.
Va fi un eveniment interactiv în care veți avea ocazia să dialogați cu lectorii invitați într-un cadru cald, sincer și prietenos.
Și să nu uităm un lucru esențial: pentru ca pacienții dumneavoastră să fie bine, în primul rând dumneavoastră, personalul medical din prima linie trebuie să fiți bine.”

transmit organizatorii evenimentului „Prevenirea Pierderii Prevenției”

COORDONATORUL CAMPANIEI NAȚIONALE DE VACCINARE: MEDICII DE FAMILIE VOR ADMINISTRA VACCINURI ÎMPOTRIVA COVID, DE LA JUMĂTATEA LUNII APRILIE

”Consultația” poate fi programată accesând link-ul: http://houston.ro/inscriere-practic-mf/ sau sunând la nr de tel: 0733 076 387.

Despre autor