Selectați pagina

Medicii, recrutați masiv pentru spitale și clinici din străinătate. Unde are loc târgul de joburi

Medicii, recrutați masiv pentru spitale și clinici din străinătate. Unde are loc târgul de joburi

Medicii din România sunt recrutați masiv pentru spitale și clinici din străinătate. Iar salariile oferite sunt greu de refuzat. În acest sfârșit de săptămână, duminică, mai exact, un târg de cariere dedicat medicilor, are locla Timișoara și este organizat de Careers in White. Zeci de recrutori vor lua parte la acest târg al locurilor de muncă, iar posturile oferite sunt în spitale și clinici din țări precum Marea Britanie, Germania, Irlanda, Danemarca, Suedia și Norvegia. Potrivit organizatorilor, la târg vor fi prezenți și angajatori din România.

Recrutorii caută în general medici specialiști și medici rezidenți, asistenți medicali, stomatologi, dar și îngrijitori și fizioterapeuți.

“Agentiile de recrutare se alătură evenimentului pentru a le oferi candidaților informațiile și detaliile corespunzătoare despre oferta lor de locuri de muncă. Fiecare nou sezon aduce noi angajatori, astfel încât fiecare dintre cei care caută un loc de muncă să găsească unul potrivit. Angajatorii doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care doresc să se dezvolte profesional. ”,a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Târgul de Job-uri se va desfășura între orele 10:00 și 16:00, iar participarea este gratuită.
Agențiile de recrutare vor sta la dispoziția candidaților pentru orice fel de întrebari, iar pentru mai
multe detalii puteți accesa site-ul www.careersinwhite.com