Selectați pagina

Mergi la Untold 2021? Iată de ce reguli medicale trebuie să ții cont

Mergi la Untold 2021? Iată de ce reguli medicale trebuie să ții cont

Festivalul Untold are loc, în acest an, în perioada 9 – 12 septembrie, iar organizatorii au anunțat deja că participanții vor trebui să țină cont de câteva reguli medicale, ca să li se permită accesul în perimetrul festivalului.

Organizatorii Untold spun că au periodic întâlniri cu reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI, pentru a se asigura că Festivalul se va desfășura în condiții depline de siguranță.

„ În timpul întâlnirii au fost dezbătute măsurile de sănătate și siguranță care vor fi aplicate în timpul evenimentului, dar și modalități de a face accesul controlat în perimetrul festivalului. Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță.”

transmit organizatorii Untold

Iată cine poate participa fără emoții la Untold:

● persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
● persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore
● rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
● persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

„Toți cei care au cumpărat abonamente sau bilete au în acest moment garanția că accesul în perimetrul festivalului UNTOLD se va face pentru absolut toate persoanele care, fie sunt testate negativ, fie fac dovada anticorpilor, fie sunt vaccinate, conform normelor de mai sus. De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare în perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile științifice aplicate.”

au mai transmis organizatorii festivalului

CITEȘTE ȘI PREMIERĂ ÎN SISTEMUL SANITAR DIN TRANSILVANIA. PRIMELE DOUĂ CAMERE STERILE PENTRU COPIII BOLNAVI DE CANCER AU FOST FĂCUTE DE UNTOLD ȘI ASOCIAȚIA „DĂRUIEȘTE VIAȚĂ”

Despre autor