Selectați pagina

Mesajul unui deputat din Comisia de Sănătate pentru viitorii rezidenți: „Ne bazăm pe voi că veți fi competenți și integri și ne vom putea pune pe viitor viețile în mâinile voastre” – FOTO

Mesajul unui deputat din Comisia de Sănătate pentru viitorii rezidenți: „Ne bazăm pe voi că veți fi competenți și integri și ne vom putea pune pe viitor viețile în mâinile voastre” – FOTO

Deputatul USR din Comisia de Sănătate, Emanuel Ungureanu, a transmis, miercuri, un mesaj viitorilor rezidenți, care se pregătesc pentru susținerea examenului de intrare în profesie.

emanuel ungureanu

Emanuel Ungureanu, mesaj pentru viitorii rezidenti

Într-o postare pe Facebook, Ungureanu a făcut publice câteva fotografii din textul de lege care reglementează condițiile noii proceduri ale organizarii concursului de rezidentiat. Fotografiile sunt insotite de cateva precizari si de un mesaj adresat viitorilor rezidenti.

„Ne bazăm pe voi că veți fi competenți și integri și ne vom putea pune pe viitor viețile în mâinile voastre!”, este mesajul deputatului Emanuel Ungureanu.

Ungureanu a mai precizat că nu este exclus ca examenul de Rezidențiat să fie organizat în data de 8 decembrie, dacă Ministerul Sănătății nu tărăgănează lucrurile.

Iată mesajul integral postat pe pagina de socializare a lui Ungureanu

„ATENȚIE!

Important pentru cei care vor să susțină examenul de rezidențiat în acest an!

Acesta este documentul FINAL, care merge la promulgare și care reglementează modul în care se va organiza examenul de rezidențiat în acest an.

Ce trebuie să rețină toți studenții care au absolvit la specializările: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, sunt locuri în acest an, prin lege, pentru TOȚI cei care vor reuși să obțină media minimă!

Repet, chiar în primul document, la articolul 2, alineatul 3, se specifică limpede faptul că numărul de locuri la rezidențiat este EGAL cu numărul de absolvenți pe cele trei profesii medicale.

Textul legii nu oferă loc de interpretări!

Data organizării concursului depinde de Ministerul Sănătății, în principiu, dacă președintele promulgă urgent această lege, examenul se poate organiza în 8 decembrie!

Multumesc frumos tuturor colegilor din Comisiile de Sănătate ale Parlamentului pentru efort și înțelepciune.

Succes la examene!

Ne bazăm pe voi că veți fi competenți și integri și ne vom putea pune pe viitor viețile în mâinile voastre !”

 

Sursa foto: facebook.com