Selectați pagina

Ministrul Sănătății: Rata de vaccinarea a crescut de patru ori în ultimele două săptămâni

Ministrul Sănătății: Rata de vaccinarea a crescut de patru ori în ultimele două săptămâni

Tot mai mulți părinți au ales să își vaccineze copiii în ultima perioadă. În urma campaniilor făcute de autorități rata vaccinării a crescut de aproape patru ori. Primele cifre vor fi prezentate săptămâna viitoare.

Rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori în ultimele două săptămâni, a anunțat, ministrul Sănătății, Florian Bodog, potrivit agerpres.ro.
În ultimele două săptămâni, rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori. Vom avea cifre absolute la începutul săptămânii viitoare, a declarat Bodog la începutul ședinței de Guvern.

La rândul său, premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Bodog să continue să aplice măsurile de sancționare a „celor care nu au înțeles ce trebuie să facă în domeniu”.

Vreau să aduc un mesaj de mulțumiri, mulțumiri din suflet în numele Guvernului și al meu, pentru campania extraordinară dusă de presă în sprijinul campaniei de vaccinări, și nu numai presei, ci și celor foarte activi pe media electronică, în spațiul virtual. Rezultatele campaniei (…) sunt cuantificabile (…) și, după părerea mea, sunt spectaculoase pentru o săptămână, cu toate că, domnule ministru, am să vă rog să continuați cu măsurile și de sancționare a celor care încă n-au înțeles ce trebuie să facă în domeniu, i-a transmis Tudose lui Bodog.

Despre autor