Selectați pagina

Moș Crăciun lucrează prin oameni. O gașcă de tineri dintr-un sat din Cluj a dus cadouri tuturor copiilor din localitate

Moș Crăciun lucrează prin oameni. O gașcă de tineri dintr-un sat din Cluj a dus cadouri tuturor copiilor din localitate

Când Moș Crăciun lucrează prin oameni, se întâmplă lucruri magice. Mai mulți tineri din satul Călărași-Gară, județul Cluj au pus mână de la mână, au cumpărat cadouri, iar, duminică, au umplut sacul lui Moș Crăciun și au pornit pe la casele unde erau copii, să le facă o bucurie.

Moș Crăciun
Moș Crăciun a împărțit cadouri tuturor copiilor din sat/Sursa foto: Paul Ph

Cum zăpada se lasă încă așteptată, Moș Crăciun s-a dus pe la porțile copiilor cu… ATV-ul, nu cu celebra sanie trasă de reni. Iar tinerii care au avut inițiativa frumoasă, pentru al doilea an, consecutiv, au îndeplinit rolul de spiriduși ai Moșului.

„Pentru că se apropie Crăciunul, noi, tinerii din Călărași-Gară, am organizat o mică acțiune pentru toți copilașii de la noi din sat.
Împreună cu Moș Crăciun am colindat, pentru al doilea an la rând, toate ulițele din sat și am împărțit cadouri tuturor copiilor. Sperăm că am reusit sa le facem o mică surpriză celor mici și mulțumim tuturor celor care ne-au primit la poarta lor, precum și celor care ne-au ajutat și sprijinit acțiunea. Vă dorim Sărbători Fericite și un Crăciun cât mai fain alături de cei dragi!”, au transmis tinerii care, pentru o zi, i-au făcut agenda lui Moș Crăciun

moș crăciun
Moș Crăciun a renunțat, pentru o zi, la sanie și a urcat într-un ATV /Sursa foto: Paul Ph

Tinerii cu suflet mare au pregătit în acest an peste 60 de cadouri dulci, care au ajuns atât la copiii care locuiesc în Călărași-Gară, cât și la cei aflați în vizită la bunici.

Moș Crăciun
Ei sunt tinerii care au jucat rolul de spiriduși ai lui Moș Crăciun/Foto: Paul Ph

citește și: STUDIU WORLD VISION: ÎN 1 DIN 6 FAMILII DIN MEDIUL RURAL, MOȘ CRĂCIUN NU VINE ÎN ACEST AN. PĂRINȚII NU AU NICI MĂCAR 10 LEI PENTRU UN CADOU MIC