Selectați pagina

Moș Crăciun ajunge mai repede, în Cluj. La spectacolul Ho-Ho-Ho Moș Crăciun

Moș Crăciun ajunge mai repede, în Cluj. La spectacolul Ho-Ho-Ho Moș Crăciun

Moș Crăciun ajunge mai repede, în acest an, în Cluj-Napoca, pentru copiii care ajung, sâmbătă, la spectacolul „Ho-Ho-Ho, Moș Crăciun”, cel mai frumos show pentru copii, dedicat copiilor și întregii familii. Spectacolul are loc de la ora 11.00, la Cinema Florin Piersic, iar biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro

Lumea lui Moș Crăciun, adusă copiilor de Golden Party

„În pragul Crăciunului, în casa celor cei mai îndrăgiți șoricei ai copilariei, pregătirile sunt în toi. Și în Satul lui Moș Crăciun, se întâmplă lucruri magice, însă nimeni nu știe că sacul Moșului plin cu cadouri a dispărut! Alătură-te șoriceilor veseli și participă la căutarea sacului lui Moș Crăciun împreună cu ghidușul spiriduș și omul de zăpadă care adoră îmbrățisările călduroase”, este mesajul creatorilor spectacolului „Ho-Ho-Ho Moș Crăciun”, pentru toți copiii care își doresc să îl vadă pe Moș, mai devreme de Crăciun

Organizatorii mai spun că spectacolul este plin de viață, culoare și aventură și este recomandat pentru copiii de + 2 ani.

Cum se face accesul la spectacolul cu Moș Crăciun

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde (disponibil pe https://certificat-covid.gov.ro/) respectiv a unuia dintre următoarele documente:

  • dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
  • dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.

În cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egala cu 12 ani, nu este obligatorie testarea pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor în spațiul de eveniment. Organizarea spațiului a fost realizată în conformitate cu normele de distanțare impuse de contextul actual.

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Mai multe detalii, AICI

CITEȘTE ȘI: COPIII, PRINTRE CEI MAI AFECTAȚI DE PANDEMIA DE CORONAVIRUS. CUM ÎNCEARCĂ INDUSTRIA PETRECERILOR PENTRU COPII SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ