Selectați pagina

Numărul cazurilor noi de Coronavirus se apropie de 5.000. În Cluj, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 343 de cazuri noi

Numărul cazurilor noi de Coronavirus se apropie de 5.000. În Cluj, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 343 de cazuri noi

Numărul cazurilor noi de Coronavirus se apropie de pragul psihologic de 5.000. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 4.848 de cazuri noi, din 37.025 de teste. În acest interval, 69 de persoane și-au pierdut viața, decese survenite în urma infectării cu SARS-COV-2.

Județul Cluj este al doilea din țară, după București, unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri noi de COVID-19: 343.

Din cauza numărului crescut de cazuri, de joi, în municipiul Cluj-Napoca se instituie scenariul roșu, purtarea măștii va fi obligatorie în toate spațiile deschise, școlile și grădinițele se închid, iar procesul educațional se va desfășura exclusiv online. De asemenea, se închid și restaurantele, cu excepția teraselor, sălile de jocuri de noroc și cinematografele.

În momentul de față, locurile în cele 4 spitale COVID din județ sunt ocupate aproape în exclusivitate, iar autoritățile au declarat în repetate rânduri că în spitale vor fi internate, în curând, doar cazurile grave de COVID-19.