Selectați pagina

Cluj: O fetița de 3 ani s-a înecat într-o groapă cu apă de ploaie, din curtea casei

Cluj: O fetița de 3 ani s-a înecat într-o groapă cu apă de ploaie, din curtea casei

O fetiță de 3 ani s-a înecat în curtea casei sale, dintr-o localitate din județul Cluj. Aceasta a căzut într-o groapă plină cu apă de ploaie. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori, însă, din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul copilei. Autoritățile au declanșat o anchetă în acest caz.

”În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 19.50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în curtea unui imobil din localitatea Finișel, comuna Săvădisla, o fetița s-ar fi înecat, fiind inconștientă. La fața locului au fost dirijate de urgență echipaje medicale, precum și echipa operativă de polițiști, constatând că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o fetiță de 3 ani și 8 luni. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că fetița ar fi căzut într-o groapă, săpată în vederea construirii unui depozit de alimente, în care s-a acumulat apă datorită precipitaților din ultima perioadă”, potrivit IPJ Cluj.

Aceasta a fost găsită de tatăl ei după aproximativ 5 minute, care a ridicat-o și a transportat-o în imobil, unde a început să-i aplice manevre de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acesteia.

Polițiștii au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă, a informat IPJ Cluj.

Fetita de 3 ani mai avea un frate mai mare, in varsta de 7 ani, iar pentru a putea avea grija de ei, mama renuntase la locul de munca. Vecinii spun ca parintii aveau foarte mare grija de ei, dar tragedia s-a intamplat intr-un scurt moment de neatentie.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, insa este cercetata doar fapta, nu cineva anune. Au fost anuntati si reprezentantii DGASPC care vor face propria ancheta, potrivit dejeanul.ro.

Despre autor