Selectați pagina

O fetiță de numai 3 luni se luptă încă de la naștere cu o boală gravă. Pentru micuță orice sprijin contează

O fetiță de numai 3 luni se luptă încă de la naștere cu o boală gravă. Pentru micuță orice sprijin contează

O fetiță de numai 3 luni de zile, Iris, diagnosticată încă de la naștere cu o formă de cancer are nevoie chiar și de cel mai mic ajutor.

Micuța are cancer la coapsa stângă, a suferit la 4 saptamani o operatie, au fost înlăturate țesuturile canceroase de la naștere, însă cancerul a recidivat și în 13 decembrie la ecografie, s-a vazut și pe burtică, dar si alaturi de vechea operatie, încă o tumoră.

Fetita a fost operată din nou vineri. La 2 ore de la operatie i-au fost depistate alte formatiuni tumorale in zona subratului, tumori care nu existau inainte de operatie. Cancerul evolueaza extrem de rapid. Din pacate, medicii din Romania nu mai pot face mare lucru, iar singura sansa la viata a ingerasului este o operatie si tratament la o clinica din strainatate URGENT. In cca 10 zile trebuie sa inceapa chimioterapia.

Informatii si copii ale documentelor medicale sunt aici: www.facebook.com/alaturideiris sau la 0723053670 (Ana Unatinszki – www.facebook.com/ana.unatinszki)

Puteti face donatii astfel:
1. transfer bancar
– cont euro: RO25INGB0000999906495193, Mihai Bratosin, ING Bank Bucuresti Centrala, Cod SWIFT: INGBROBU
– cont lei: RO97INGB0000999901446987 Bratosin Mihai, ING Bank

2. direct la Oratoriul Leonardo Murialdo de pe Drumul Fermei, Popesti Leordeni, duminica 18 dec., orele 14-18.30. Exista o urna speciala, coordoneaza Ana Unatinszki, parintii fiind in spital cu micuta.