Selectați pagina

O mamă și copilul ei, răniți grav în timp ce așteptau într-o stație de autobuz din localitatea Florești

O mamă și copilul ei, răniți grav în timp ce așteptau într-o stație de autobuz din localitatea Florești

O mamă în vârstă de 30 de ani și fiul ei, în vârstă de 12 ani au fost accidentați grav, vineri seara, în timp ce așteptau într-o stație de autobuz de pe strada Eroilor din localitatea Florești, județul Cluj. Două mașini s-au ciocnit, după ce un șofer a încercat să întoarcă în mijlocul drumului fără să se asigure. Mașina care circula regulamentar a fost proiectată, în urma impactului, în grupul de oameni care se aflau în acel momnet într-o stație de autobuz. Potrivit martorilor, femeia a fost prinsă într un stâlp și mașină și a fost rănită grav la nivelul picioarelor.

„Un șofer a vrut să întoarcă neregulamentar, în mijlocul străzii, chiar în dreptul stației de lângă ferma de pui. Nu s-a asigurat, a acroșat o mașină care cirula regulamentar și care a fost deviată chiar în oamenii care așteptau autobuzul în stație. Doamna a fost prinsă între coșul de gunoi amplasat pe un stâlp și mașină. Lângă ea era și un copil, au fost amândoi răniți. I-au preluat ambulanțele”, a declarat pentru ȘtiriMed, un martor la accident.

Surse medicale au precizat pentru ȘtiriMed că femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe și a fost băgată imediat în sala de operație. Starea băiatului este stabilă, însă este supus investigațiilor.

Polițiștii clujeni au precizat că șoferul care a provocat accidentul în timp ce efectua manevra de întoarcere, are 59 de ani.

Circulația în zonă a fost îngreunată zeci de minute.

Sursa foto: Info Trafic jud. Cluj/Răzvan Tișea