Selectați pagina

O poliţistă locală din Turda a decedat în urma infecţiei cu COVID-19

O poliţistă locală din Turda a decedat în urma infecţiei cu COVID-19

O politistă locală din Turda a decedat după ce s-a infectat cu SARS-COV2. Autorităţile spun că la nivelul DSP a fost deschisă o anchetă.

Numita V. I. – polițist local la Turda, s-a prezentat în data de 26.03 la Spitalul din Turda în stare severă. I s-a făcut un test rapid, fiind confirmată cu Covid, ulterior decedând. În acest moment există o anchetă la nivelul DSP, după finalizarea acesteia voi putea să vă ofer mai multe detalii. Pacienta la momentul confirmării cu Covid a fost introdusă în platforma Corona Forms, sub acest aspect nefiind niciun dubiu de eroare sau altă ilegalitate. Se verifică dacă doamnei i s-a administrat vreo doză de vaccin sau nu, însă este cert faptul că doamna se încadra la categoria de risc, putând fi programată la vaccin, de către angajator sau personal. Dacă există vreun dubiu cu privire la vreo eroare pe linie internă, despre aceste aspecte pot oferi detalii cei din Primăria Turda sau conducerea Poliției Locale Turda, a precizat prefectul Clujului, Szilard Tasnadi.

Colegii politistei au scris un mesaj de condoleanţe pe pagina oficială.

Odihnă veșnică! Regretăm dispariția timpurie a colegei noastre, I.M.V. Transmitem condoleanțe familiei îndurerate și celor apropiați.Dumnezeu să o odihnească în pace!, au cei din Colectivul Serviciului Public Poliția Locală Turda

CITEŞTE ŞI: TRADIȚIONALUL MARȘ DE PRIMĂVARĂ AL MOTOCICLIȘTILOR DIN CLUJ SE FACE CU REGULI DE PANDEMIE

Despre autor